2,5 zits bank Swing

Vanaf 899.00

Quick Overview

De getoonde vanaf prijs is voor de 2,5-zits bank Swing in de actiestof Otis, in de kleur zoals hij is weergegeven op de afbeelding hiernaast. Wilt u deze bank in een andere stof of kleur bestellen neem dan contact op met een van onze woonadviseurs of kom langs in onze showroom.

*Deze bank is helaas niet te zien in onze showroom. Wel is het mogelijk om de bank te bestellen en kunnen wij u adviseren over stoffen en kleuren.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Bank SwingComing lifestyle

De bank Swing van het Nederlandse merk Coming Lifestyle is een elementen bank met een stevige zit. De Swing heeft een binnenvering waardoor u als het ware op een boxspring matras zit. Naast de goede zit heeft deze bank ook een stoer en speels uiterlijk. Kijk bijvoorbeeld naar de bijzondere kortere armleuningen. Is net even wat anders dan anders.

De bank Swing is mogelijk in leer en stof. Van frisse synthetische stoffen en landelijke linnen stoffen tot geschuurd Vintage leder en diverse andere leersoorten. Welke kiest u? Alles is mogelijk met dit topmodel zodat u de bank geheel aan uw eigen interieur kunt aanpassen.

De gemiddelde levertijd van Coming Lifestyle producten is 3-5 weken waardoor u de bank Swing snel in huis kunt hebben. Bestel hem online of kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken met een van onze adviseurs.

Afmetingen

  • 2,5 zits bank 211 x 91 cm: verkrijgbaar vanaf € 899,-
  • 3 zits bank 231 x 91 cm: verkrijgbaar vanaf € 999,-
  • Hocker 50 x 91 cm: verkrijgbaar vanaf € 349,-
  • Hocker 80 x 91 cm: verkrijgbaar vanaf € 399,-

 

Bank Swing

Extra informatie

Zithoogte

45 cm

Vulling

Koudschuim

Vering zit

Nosag met daarop een bonell binnenvering

Afmeting

2,5 zits (211 cm), 3 zits (231 cm)

Kleur poten

RVS, Zwart

Hocker

Met bijpassende hocker (50x91cm), Met bijpassende hocker (80x91cm), Zonder hocker

Merk

Coming Lifestyle

Elementen model Swing

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Vlekken bescherming

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellenhoekbanken en leefhoeken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

U kunt kiezen uit de volgende stofimpregnanten:

  • Stofimpregnant zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
  • Stofimpregnant met 3 jaar vlekvrij garantie: € 29,00 per zitplaats
  • Stofimpregnant met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

Wilt u meer weten over vlekken bescherming? Klik dan hier voor stoffen meubels: stofimpregnanten.

De volgende links vindt u alle informatie over meubelstoffen en leer soorten voor uw bank: meubelstoffen en leer soorten 

Reviews

Schrijf als eerste een review “2,5 zits bank Swing”