Toont alle 20 resultaten

3-zits banken

Zoek jij een mooie en comfortabele 3-zits bank? Bij Meubilex vind je altijd de perfecte 3 persoonsbank voor in jouw interieur. Strak, landelijk, industrieel en design. Er is voor elke stijl wel een passende 3-zits bank te vinden. Om jouw 3-zits bank nog persoonlijker te maken bieden wij een ruime keuze in prachtige stoffen en stoere ledersoorten. Zo creëer jij zelf jouw ideale 3-zitter! Bekijk hieronder alvast een aantal voorbeelden hoe wij de banken hebben samengesteld.

WELKE 3-ZITS BANK PAST BIJ JOU

Een 3-zits bank moet heerlijk zitten, maar ook perfect in jouw interieur passen. Daarom is het belangrijk om een bank uit te zoeken welke volledig aan jouw wensen voldoet. Houd je van een stevige bank of zak je liever helemaal weg in een deken van kussens. Ben je meer het type voor stof of past een stoere leersoort beter bij het industriële interieur? Houd je van een robuuste uitstraling en kies je voor een zitkussen tot aan de grond of wil je juist ruimte creëren en kies je voor een bank op hoge poten? Voor al deze wensen hebben wij de perfecte 3-zits bank. En staat jouw ideale bank niet op onze website? Kom dan toch langs in onze 4500 m2 showroom waar wij van elke bank, loungebank of hoekbank ook een 3-zitter kunnen maken.

3 PERSOONS BANKEN IN DIVERSE AFMETINGEN

Wanneer je een nieuwe bank wil aanschaffen is het belangrijk om te bepalen waar in je interieur de bank gaat staan. Meet de afmetingen op voordat je op zoek gaat naar een nieuwe bank. Deze afmetingen zijn van belang bij het bepalen of de bank een 2-zits of een 3-zits bank mag worden of dat de ruimte zich toch beter leent voor een hoekbank. Alle banken van Meubilex zijn in de afmeting aan te passen. Kijk dus vooral naar het model en niet naar de opstelling. Wij maken namelijk van een hoekbank in U-opstelling ook een 3-zits bank en andersom.

3-ZITS BANK MET 2 OF 3 ZITKUSSENS

3-zits banken zijn er in vele vormen en maten. Zo is er de keuze uit een 3-zits bank met 3 zitkussens maar ook met 2 bredere zitkussens. Heb je liever geen losse zitkussens? Dan is er ook de mogelijkheid het 3-zitsgedeelte uit 1 zitkussen te maken. Jij bepaalt hoe wij de bank maken. Kies het model, geef aan welke afmeting het beste in jouw woonkamer past en bepaal welke kleur mooi staat in het interieur. Op basis van jouw wensen maken wij jouw droombank.

3-ZITS BANK LEER OF STOF

Alle 3 persoons banken van Meubilex zijn in stof maar ook in leder uit te voeren. Kijk bij de keuze voor stof of leder naar de stijl van jouw interieur maar ook naar gebruiksgemak en voorkeur. Wil je de 3-zitsbank een stoere uitstraling geven, kies dan voor een mooie leersoort of een vintage linnen met katoenen stof. Heb je juist een landelijke inrichting, kies dan voor aardetinten om zo een warme en gezellige uitstraling te krijgen.

3-ZITS BANK WAAR JE LANG PLEZIER VAN HEBT

Van jouw 3 persoons bank wil je natuurlijk jarenlang plezier hebben. Kwaliteit is daarom ontzettend belangrijk, je moet er immers jarenlang intensief gebruik van kunnen maken. Alle 3-zitsbanken van Meubilex worden uitvoerig getest op comfort en kwaliteit alvorens deze aan de collectie toegevoegd worden. Zo kun jij er zeker van zijn dat je jarenlang kunt genieten van jouw bank. Al onze 3-zits banken worden geleverd met 2 jaar volledige garantie. Dus kom langs!

Ben je op zoek naar een grotere of kleinere bank? Bekijk dan eens onze andere mogelijkheden. Wij hebben namelijk ook 2-zits banken, 2,5-zits banken, 4-zits banken of hoekbanken in onze showroom staan.