4 zits bank Chester

Vanaf 2199.00

Quick Overview

De bank Chester is een blikvanger voor iedere woonkamer. Deze Chesterfield bank van het merk Coming Lifestyle kenmerkt zich door zijn prachtig gecapitonneerde kussens en is verkrijgbaar in meerdere afmetingen.

*De getoonde vanaf prijs is voor de 4 zits bank chester in de stof Crunch, in de kleur zoals hij is weergegeven op de afbeelding hiernaast. Deze bank is niet in onze showroom te zien, op internet kunt u hem alleen bestellen in de kleur van de afbeelding. Wilt u deze bank in een andere stof of kleur bestellen neem dan contact op met een van onze woonadviseurs of kom langs in onze showroom.

Kies hier uw opties:
Clear selection

4 zits bank Chester

De bank Chester is een blikvanger voor iedere woonkamer. Deze Chesterfield bank van het merk Coming Lifestyle kenmerkt zich door zijn prachtig gecapitonneerde kussens en is verkrijgbaar in meerdere afmetingen.

Bank Chester heeft een klassiek uiterlijk maar een tijdloos karakter. De bank past in ieder interieur, van strak en modern tot landelijk en romantisch.

De Chester bank is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo is deze Chesterfield bank verkrijgbaar als fauteuil, love seat, 2,5-zits, 3-zits, 3,5-zits en zelf een grote 4-zits bank. Naast de diverse afmetingen is ook de kleur door u zelf te bepalen. Er is een grote collectie aan luxe stoffen waaronder diverse Linnen en Katoenen varianten. Naast de mooie collectie stoffen is de bank Chester ook verkrijgbaar in een groot aantal mooie lederkleuren.

schoteltje

 • Poten: Massief beukenhout in zwart of bruin met een wiel in standaard chroom incl. schoteltje.  zie foto ->
 • 3 stof categorieën (a, b en c)
 • Kan ook in leder besteld worden (zie prijzen hieronder)

Afmetingen & prijzen

De bank Chester is ook verkrijgbaar in leder:

 • 2,5 zits 208 x 79 x 93 cm: vanaf € 2799,-
 • 3 zits 240 x 79 x 93 cm: vanaf € 2999,-
 • 3,5 zits 272 x 79 x 93 cm: vanaf € 3499,-
 • 4 zits 303 x 79 x 93 cm: vanaf € 3899,
 • Loveseat 151 x 79 x 93 cm: vanaf € 2299,-
 • Fauteuil 135 x 79 x 93 cm: vanaf € 2099

Extra informatie

Zithoogte

47 cm

Romp

Meubelplaat en beuken

Vering zit

Nosag

Vulling zit

Koudschruim met daarop veren/siliconen

Vulling rug

Koudschuim

Poten

Massief beukenhout in zwart of bruin met een wiel in standaard chroom incl. schoteltje.

Type poot

Zwart, Bruin

Bijpassende Fauteuil

Geen fauteuil, Loveseat, Fauteuil

Vlekken bescherming

Geen vlekken bescherming, Vlekken bescherming zonder garantie, Met 3 jaar garantie, Met 5 jaar garantie

Merk

Coming Lifestyle

Chester elementen

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Vlekken bescherming

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellenhoekbanken en leefhoeken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

U kunt kiezen uit de volgende stofimpregnanten:

 • Stofimpregnant zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
 • Stofimpregnant met 3 jaar vlekvrij garantie: € 29,00 per zitplaats
 • Stofimpregnant met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

Wilt u meer weten over vlekken bescherming? Klik dan hier voor stoffen meubels: stofimpregnanten.

De volgende links vindt u alle informatie over meubelstoffen en leer soorten voor uw bank: meubelstoffen en leer soorten 

Reviews

Schrijf als eerste een review “4 zits bank Chester”