Levi Vintage

Vanaf 95.00

Quick Overview

Alleen al door simpele details toe te voegen in uw huis, kan u de stijl creëren die u wil; modern, vintage, landelijk etc.. De Levi stoelen geven een vintage tintje aan uw interieur. En met nog meer kleine details maakt u de vintage look helemaal af.

Kies hier uw opties:
Clear selection
Tags: , , .

Eetkamerstoel Levi vintage

De eetkamerstoel Levi Vintage komt in 3 mooie kleuren zodat ze in elk interieur passen.

Afmetingen

85 x 46 x 46 cm

Extra informatie

Kleur

Zwart, Cognac, Rood

Merk

Woood

Materiaal

PU leer

Uitvoering

Buisframestoel, Lederen stoel

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Levi Vintage”