Eetkamerstoel Twelve

Eetkamerstoel Twelve

Vanaf 179

Quick Overview

Leatherlook in zwart, wit of stijlvol vintage bruin of toch een stoffen patchwork variant in multicolour of grijs. Kies uw favoriet.

De eetkamerstoel Twelve bruin heeft een kleine meerprijs van €40,-. 

Kies hier uw opties:
Clear selection

Eetkamerstoel Twelve

De eetkamerstoel Twelve heeft 3 variaties in leatherlook en daarnaast twee stoffen patchwork varianten. De leatherlook stoelen zijn gemaakt van PU-leder en de stoffen patchwork variant is gemaakt van 100% polyester.

Afmetingen:

Eetkamerstoel Twelve afmetingen

 

Extra informatie

Kleur

Zwart, Bruin, Grijs Patchwork, Multi colour Patchwork, Wit

Merk

Zuiver

Uitvoering

Houten poten, Lederen stoel, Stoffen stoel

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Eetkamerstoel Twelve”