Eettafel Moosa Room108

Vanaf:  699,00

Quick Overview

Vierkante eettafel met mozaïek blad en dubbele kruispoot uit massief eiken.

In deze tafel worden metaal en eiken op een stijlvolle manier gecombineerd.

Kies hier je opties:
Clear selection

Eettafel Moosa Room108

Stoere vierkante tafel uit massief eiken. Het blad van deze eettafel bestaat uit een in mozaïek patroon ingelegd blad wat aan de buitenzijde is afgewerkt met een stoere metalen rand.

De poten zijn gemaakt uit massief eiken en zijn in een dubbele kruis vorm gemaakt. De combinatie van het geheel van poten, mozaïek blad en metalen omlijsting maken van deze stoere Moosa tafel een uniek meubel.

Deze Moosa eettafels hebben de volgende prijzen en afmetingen:

  • Eettafel Moosa Square 80 x 80 cm v.a. € 699,00
  • Eettafel Moosa Square 100 x 100 cm v.a. € 819,00
  • Eettafel Moosa Square 120 x 120 cm v.a. € 999,00
  • Eettafel Moosa Square 140 x 140 cm v.a. € 1179,00

Alle tafels uit het Moosa programma zijn rustiek uitgevoerd. Dit wil zeggen dat hout uit diverse delen van de boom wordt gebruikt met afwisselende kleuren en texturen. Het ene deel is wellicht grover dan het andere, maar deze verschillende delen worden met elkaar gemixt waardoor de tafel zijn unieke en rustieke uitstraling krijgt. Eiken is een natuurproduct en iedere geproduceerde tafel zal zijn eigen unieke en specifieke kenmerken hebben.

Extra informatie

Afmeting

80 x 80 cm, 100 x 100 cm, 120 x 120 cm, 140 x 140 cm

Merk

Room108

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link houten meubelen vindt u uitleg over uw houten meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Eettafel Moosa Room108”