Eiken tafel met trapeze poot – 200 x 100 cm

 995,00

Quick Overview

Stoere robuuste eiken tafel met trapeze poot. Deze eettafel is gemaakt van ‘reclaimed oak, en dat zie je terug in zijn ruige en vooral natuurlijke uitstraling.

Deze tafel is leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Scrol naar beneden voor meer informatie.

Aantal

Massief eiken tafel met trapeze poot

Stoere robuuste eiken tafel met trapeze poot. Deze eettafel is gemaakt van ‘reclaimed oak, en dat zie je terug in zijn ruige en vooral natuurlijke uitstraling. Een eiken tafel in zijn puurste vorm welke door vakmensen in elkaar is gezet. Deze eiken tafel is onderdeel van ons tafelprogramma waarmee je zelf jouw eigen ideale tafel samen kunt stellen.

Omdat deze tafel speciaal voor jou gemaakt wordt zijn de mogelijkheden qua afmeting eindeloos. Breder, smaller, groter of juist een kleinere variant. Alles is mogelijk. Naast de getoonde eiken trapeze poot kun je ook kiezen voor een kloosterpoot, houten X-poot, houten U-poot maar ook uit diverse industriële metalen poten.

Bij de metalen poten heeft u ook nog de keuze uit 3 verschillende kleuren voor de poten: zwart, wit en blank metaal. Heeft u eenmaal het type tafel/poot gekozen dan zijn er 7 verschillende kleuren eiken bladen, welke ook nog in 3 verschillende stijlen kunnen worden geleverd (fijn, middel en grof).

AFMETINGEN (MAATWERK MOGELIJK)

Tafelblad:

  • 180 x 90 cm:   € 945,-
  • 200 x 100 cm: € 995,-
  • 220 x 100 cm: € 1095,-
  • 240 x 100 cm: € 1145,-
  • 260 x 100 cm: € 1195,-
  • 280 x 100 cm: € 1295,-
  • 300 x 100 cm: € 1395,-

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link houten meubelen vindt u uitleg over uw houten meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Eiken tafel met trapeze poot – 200 x 100 cm”