Kloostertafel

Vanaf 1450.00

Quick Overview

Deze landelijke kloostertafel kan zowel in een modern als in een klassiek of landelijk interieur worden geplaatst. Een kloostertafel is namelijk een tijdloos product wat niet aan mode onderhevig is. Deze eettafel is ook als klooster salontafel verkrijgbaar.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Kloostertafel

Deze kloostertafel heeft zware poten en is verfraaid met grove details. Kloostertafels lijken door hun massieve uitstraling haast onverwoestbaar en zijn oerdegelijk uitgevoerd. Deze eetafel is een schitterende aanwinst voor uw woonkamer of keuken. Van deze eettafel is ook als klooster salontafel verkrijgbaar.

Afmetingen

M: 78 x 240 x 100 cm (HxLxB)
Afmeting tussen de poten: 135 cm

L: 78 x 300 x 100 cm (HxLxB)Eleonora
Afmeting tussen de poten: 195 cm

Extra informatie

Uitvoering

Kloostertafels

Materiaal

Hout

Afmetingen

M: 240 cm, L: 300 cm

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link houten meubelen vindt u uitleg over uw houten meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Kloostertafel”

Geweldige combinaties

Neba

Vanaf 179.00
Eetkamerstoel Neba Eetkamerstoel Neba is een prachtige stoel met vele variaties zo kunt u kiezen uit vijf trendy kleuren en of u de Neba stoel met of zonder armleuning wilt. De Neba eetkamerstoel heeft grijze eiken poten en samen met de bekleding krijgt de Neba een vintage uitstraling. Afmetingen  88 x 47 x 55 cm (HxBxD)

Klooster salontafel

EL-11019  699,00
Klooster salontafel Deze klooster salontafel heeft zware poten en is verfraaid met grove details. Kloostertafels lijken door hun massieve uitstraling haast onverwoestbaar en zijn oerdegelijk uitgevoerd. Een kloostertafel is een schitterende aanwinst voor uw woonkamer of keuken. Er is van deze salontafel ook een eettafel verkrijgbaar. Afmetingen 45 x 140 x 80 cm (HxBxD)