Eiken tafel met metalen U-poot (280×100 cm)

Vanaf 915.00

Quick Overview

Massief eiken tafel met metalen U poot (280 x 100 cm): Robuuste eettafel in landelijke stijl met blanke metalen U poot. Leverbaar in verschillende kleuren, afmetingen en met diverse bladafwerkingen.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Massief eiken tafel met metalen U poot (280×100 cm)

Zware robuuste EIKEN eettafel in landelijke stijl met blank metalen U poot. Deze stoere eiken tafel is onderdeel van een tafelprogramma waarmee u uw eigen eiken tafel kunt samenstellen. Bij deze tafel kunt u namelijk kiezen uit een X poot, A-poot, U poot, plaat en H poot. Alle typen poten zijn leverbaar in 10 x 10 cm en in 8 x 8 cm.

Naast de verschillende typen metalen poten en de afmetingen heeft u ook nog de keuze uit 4 verschillende kleuren voor de poten: mat zwart, mat wit, blank metaal en RVS. Alleen voor RVS wordt een kleine meerprijs ad € 100,00 per poot gerekend. Heeft u eenmaal het type tafel/poot gekozen dan zijn er 5 verschillende kleuren eiken bladen, welke ook nog in 3 verschillende stijlen kunnen worden geleverd (fijn, middel en grof).

Afmetingen (maatwerk is mogelijk)

Tafelblad:

Poten:

  • 10 x 10 cm
  • 8 x 8 cm

Zoals u ziet heeft deze robuuste tafel in landelijke stijl een uitermate scherpe prijs / kwaliteit verhouding!

Eiken is een natuurproduct

Onze robuuste eiken tafels zijn op en top natuurproducten. Daarom is het onmogelijk om exact aan te geven welke aantallen noesten of scheuren er in de tafel verwerkt worden bij fabricage. Dit is tevens ook de charme van deze Industriële eiken tafels. Elke robuuste tafel is uniek, stoer en eigentijds.

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Eettafels soorten

Extra informatie

Tafelblad afmeting

3cm massief en aan de randen 6cm opgedikt

Materiaal

Massief eiken

Afmetingen

280 x 100 cm

Kleur tafelblad

Stoned, Natur, Zement, Rustikal, Weiss, Roh

Kleur poten

Wit, Natuurlijk metaal, Zwart, RVS (+ €200,-)

Tafelblad stijl

Fijn, Middel, Grof

Afmeting poten

10 x 10 cm, 8 x 8 cm