Kasteeltafel Old Pine 200 x 100 cm

Vanaf 795.00

Quick Overview

Kasteeltafel van sloophout 200 x 100 cm: Massieve en zware eettafel van oud grenen. Schitterende afwerking en bijzonder scherp geprijsd. Deze zware robuuste tafel is geheel met de hand gemaakt uit hergebruikte balken en oude vloerdelen. Er zijn geen twee tafels te leveren die precies gelijk zijn.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Kasteeltafel van oud sloophout, 200 x 100 cm

Zware en robuuste tafel in “Old-pine”. Sterk, bijzonder mooi en met een oerdegelijke en onverwoestbare uitstraling. Landelijke tafel met een uniek en authentiek karakter. Deze massieve houten tafel is gemaakt van sloophout / hergebruikt grenen (Old-Pine) en heeft een mooie doorleefde uitstraling. De tafel is gemaakt uit oude balken en vloeren uit kloosters, scholen en andere oude gebouwen.

Deze landelijke kasteeltafel is in de volgende uitvoeringen verkrijgbaar:

  • 200 x 100 cm: € 795,00
  • 220 x 100 cm: € 825,00
  • 240 x 100 cm: € 865,00
  • 260 x 100 cm: € 925,00
  • 280 x 100 cm: € 985,00
  • 300 x 100 cm: € 1065,00

Specificaties massieve kasteeltafel:

  • 3 jaar garantie conform CBW/Mitex voorwaarden
  • Europees product, hoge kwaliteit

Deze zware robuuste tafel is geheel met de hand gemaakt uit hergebruikte balken en oude vloerdelen. Er zijn geen twee tafels te leveren die precies gelijk zijn en kleine verschillen in nerf, structuur en maatvoering zijn heel normaal bij dit type tafel.

Materiaal:
Massief “old-pine”. Bladdikte ca. 40 mm. Gemaakt uit oude antieke balken.

Afmetingen:
200 x 100 cm

Extra informatie

Uitvoering

Kasteeltafels

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link houten meubelen vindt u uitleg over uw houten meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Kasteeltafel Old Pine 200 x 100 cm”

Geweldige combinaties

Hanglamp Rusty

Vanaf 99.00
Hanglamp Rusty De hanglamp Rusty heeft een metalen kap met roestige afwerking in twee verschillende afmetingen. Afmetingen Medium:                                   Large:                      

Ossenschedel

BB-6501  99,00
Ossenschedel Een ossenschedel aan de muur als decoratie. Tegenwoordig zie je ze steeds vaker. Deze ossenschedel is van het design merk By-Boo. Afmetingen 68 x 34 x 45 cm