Massief eiken boomstamtafel 2-delig (240×100 cm)

Vanaf 1275.00

Quick Overview

Massief eiken boomstamtafel uit twee delen (240 x 100 cm). Eettafel met metalen poot. In meerdere afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Robuuste tafel uit 2 delen. 

Deze boomstamtafel is momenteel niet te bezichtigen in onze showroom.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Massief eiken boomstamtafel uit twee delen (240 x 100 cm)

Robuuste massief eiken boomstamtafel uit twee delen met metalen onderstel. Met een boomstamtafel haalt u de natuur in huis. Een unieke tafel gemaakt van boomstammen geeft sfeer en een exclusieve uitstraling aan uw eethoek of keuken.

Boomstamtafels zijn een natuurproduct. Iedere boomstamtafel is uniek en heeft zijn eigen gezicht. Waarom zou je genoegen nemen met een standaard eettafel, met een boomstamtafel haal je de natuur in huis.

Deze stoere eiken tafel is onderdeel van een tafelprogramma waarmee u uw eigen eiken tafel kunt samenstellen. Bij deze tafel kunt u namelijk kiezen uit een X poot, A-poot, U poot, plaat en H poot. Alle typen poten zijn leverbaar in 10 x 10 cm en in 8 x 8 cm.

Onze boomstamtafels worden gemaakt van ruig en verweerd hout met een rustieke doorleefde uitstraling. Het is mogelijk de tafel zo samen te stellen dat uw boomstamtafel uniek is.

Prijzen en afmetingen van de massief eiken boomstamtafels

 • Eiken tafel 2-delig 140 x  90 cm: €  995,00
 • Eiken tafel 2-delig 160 x  90 cm: € 1055,00
 • Eiken tafel 2-delig 180 x  90 cm: € 1125,00
 • Eiken tafel 2-delig 200 x 100 cm: € 1195,00
 • Eiken tafel 2-delig 220 x 100 cm: € 1235,00
 • Eiken tafel 2-delig 240 x 100 cm: € 1275,00
 • Eiken tafel 2-delig 260 x 100 cm: € 1315,00
 • Eiken tafel 2-delig 280 x 100 cm: € 1355,00
 • Eiken tafel 2-delig 300 x 100 cm: € 1395,00

Bij deze tafel kunt u kiezen uit de volgende metalen poten:

 • H-poot in kleuren zwart, blank metaal, wit en RVS
 • A-poot in kleuren zwart, blank metaal, wit en RVS
 • U-poot in kleuren zwart, blank metaal, wit en RVS
 • X-poot in kleuren zwart, blank metaal, wit en RVS
 • Plaat  in kleuren zwart, blank metaal, wit en RVS

Zoals u ziet heeft deze robuuste tafel in landelijke stijl een uitermate scherpe prijs / kwaliteit verhouding!

Voor RVS wordt een kleine meerprijs ad € 100,00 per poot gerekend.

Eiken is een natuurproduct

Onze robuuste eiken tafels zijn op en top natuurproducten. Daarom is het onmogelijk om exact aan te geven welke aantallen noesten of scheuren er in de tafel verwerkt worden bij fabricage. Dit is tevens ook de charme van deze Industriële eiken tafels. Elke robuuste tafel is uniek, stoer en eigentijds.

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Type poten eettafels

Extra informatie

Afmeting

240 x 100 cm

Materiaal

Massief eiken

Type poot

X poot, A-poot, U poot, Plaat, H poot

Uitvoering

Boomstamtafels

Kleur poten

Wit, Blank metaal, Zwart, RVS (+ €200,-)

Afmeting poten

10 x 10 cm, 8 x 8 cm

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link houten meubelen vindt u uitleg over uw houten meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Massief eiken boomstamtafel 2-delig (240×100 cm)”