Massief eiken boomstamtafel met A-poot

Vanaf 995.00

Quick Overview

Massief eiken boomstamtafel. Robuuste eiken tafel met metalen onderstel. In diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Deze boomstamtafel is momenteel niet te bezichtigen in onze showroom.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Massief eiken boomstamtafel

Robuuste massief eiken boomstamtafel met metalen onderstel. Met een boomstamtafel haalt u de natuur in huis. Een unieke tafel gemaakt van boomstammen geeft sfeer en een exclusieve uitstraling aan uw eethoek of keuken.

Boomstamtafels zijn een natuurproduct. Iedere boomstamtafel is uniek en heeft zijn eigen gezicht. Waarom zou je genoegen nemen met een standaard eettafel, met een boomstamtafel haal je de natuur in huis.

Onze boomstamtafels worden gemaakt van ruig en verweerd hout met een rustieke doorleefde uitstraling. Het is mogelijk de tafel zo samen te stellen dat uw boomstamtafel uniek is. Zo kunt u kiezen uit 7 verschillende kleuren, verschillende afmetingen en een metalen poot naar keuze.

Prijzen en afmetingen van de massief eiken boomstamtafels

 • Eiken tafel 140 x  90 cm: €  995,00
 • Eiken tafel 160 x  90 cm: € 1055,00
 • Eiken tafel 180 x  90 cm: € 1125,00
 • Eiken tafel 200 x 100 cm: € 1195,00
 • Eiken tafel 220 x 100 cm: € 1235,00
 • Eiken tafel 240 x 100 cm: € 1275,00
 • Eiken tafel 260 x 100 cm: € 1315,00
 • Eiken tafel 280 x 100 cm: € 1355,00
 • Eiken tafel 300 x 100 cm: € 1395,00

Bij deze tafel kunt u kiezen uit de volgende metalen poten:

 • H-poot in kleuren zwart, blank metaal, wit en RVS
 • A-poot in kleuren zwart, blank metaal, wit en RVS
 • U-poot in kleuren zwart, blank metaal, wit en RVS
 • X-poot in kleuren zwart, blank metaal, wit en RVS
 • Plaat  in kleuren zwart, blank metaal, wit en RVS

Voor RVS wordt een kleine meerprijs ad € 100,00 per poot gerekend.

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Massief eiken tafel met A-poot

Extra informatie

Materiaal

Massief eiken

Uitvoering

Boomstamtafels

Kleur poten

Zwart, Blank metaal, Wit, RVS + €200,-

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link houten meubelen vindt u uitleg over uw houten meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Massief eiken boomstamtafel met A-poot”