Massief eiken kloostertafel 300 x 100 cm

Vanaf 895.00

Quick Overview

Robuuste kloostertafel van massief eiken. Het blad van deze eettafel is in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook de grofheid van het blad kunt u zelf bepalen.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Massief eiken kloostertafel 300 x 100 cm

Robuuste eiken kloostertafel uitgevoerd in massief eiken en leverbaar in 7 verschillende kleuren en 3 verschillende bladafwerkingen. Of u het blad juist extra grof of misschien toch fijn wilt hebben, deze tafel kan naar wens voor u gemaakt worden.

Deze landelijke kloostertafel kan zowel in een modern als in een klassiek of landelijk interieur geplaatst worden. Een kloostertafel is namelijk een tijdloos product wat niet aan mode onderhevig is.

Een eiken kloostertafel is iets unieks. Prachtige nerven, littekens en noesten zorgen voor een authentiek karakter van de tafel. De kleur van het blad kunt u afstemmen op de stoelen en uw vloer om ervoor te zorgen dat deze prachtige kloostertafel naadloos aansluit bij uw interieur.

De prijzen van deze kloostertafels zijn als volgt:

  • Kloostertafel, 200 x 100 cm: € 895,00
  • Kloostertafel, 220 x 100 cm: € 935,00
  • Kloostertafel, 240 x 100 cm: € 975,00
  • Kloostertafel, 260 x 100 cm: € 995,00
  • Kloostertafel, 280 x 100 cm: € 1045,00
  • Kloostertafel, 300 x 100 cm: € 1095,00

Materiaal:
Massief eiken, ca. 3 cm massief en aan de randen naar 6 cm opgedikt.

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Massief eiken kloostertafel

Extra informatie

Afmetingen

300 x 100 cm

Uitvoering

Kloostertafels

Materiaal

Massief eiken

Kleur tafelblad

Stoned, Natur, Smoked, Zement, Rustikal, Weis, ROH

Tafelblad stijl

Fijn, Middel, Grof

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link houten meubelen vindt u uitleg over uw houten meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Massief eiken kloostertafel 300 x 100 cm”