Old Pine tafel met kruispoot 280 x 100 cm

 985,00

Quick Overview

Old Pine tafel met kruispoot: Mooie landelijke tafel uitgevoerd in massief Old Pine. Gemaakt uit antieke balken en vloerdelen.

Aantal

Robuuste en massieve tafel met kruispoot

Zware en robuuste tafel in “Old-pine”. Oerdegelijk en onverwoestbaar, dat is wat deze mooie landelijke tafel uitstraalt. Deze prachtige, massief houten tafel is gemaakt van hergebruikt grenen (Old-Pine) en heeft een mooie doorleefde uitstraling. De tafel is gemaakt uit oude balken en vloeren uit kloosters, scholen en andere oude gebouwen.

Deze massieve tafel met kruispoot is in de volgende uitvoeringen verkrijgbaar:

  • Massieve eettafel 200 x 100 cm: € 795,00
  • Massieve eettafel 220 x 100 cm: € 825,00
  • Massieve eettafel 240 x 100 cm: € 865,00
  • Massieve eettafel 260 x 100 cm: € 925,00
  • Massieve eettafel 280 x 100 cm: € 985,00
  • Massieve eettafel 300 x 100 cm: € 1065,00

Specificaties massieve kasteeltafel:

  • 3 jaar garantie conform CBW/Mitex voorwaarden
  • Europees product, hoge kwaliteit

Deze zware robuuste tafel is geheel met de hand gemaakt uit hergebruikte balken en oude vloerdelen. Er zijn geen twee tafels te leveren die precies gelijk zijn en kleine verschillen in nerf, structuur en maatvoering zijn heel normaal bij dit type tafel.

Materiaal:
Massief “old-pine”. Bladdikte ca. 40 mm. Gemaakt uit oude antieke balken.

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Kasteeltafel in massief hout

Extra informatie

Uitvoering

Kasteeltafels

Materiaal

Hergebruikt grenen hout

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link houten meubelen vindt u uitleg over uw houten meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Reviews

Schrijf als eerste een review “Old Pine tafel met kruispoot 280 x 100 cm”