Handige tips om spullen in huis op te bergen

Handige Tips Om Spullen In Huis Op Te Bergen

Er is niets zo fijn als thuiskomen in een opgeruimd huis. Maar waar laten we al onze spullen zodat we ze wel bij de hand hebben, maar het wel netjes is én blijft? Kleding, sieraden, speelgoed, kleine woonaccessoires, ze dwalen al snel door je hele huis.  Wij hebben een aantal handige tips voor je om spullen op een stijlvolle manier op te bergen. Lees ze allemaal hieronder.

Set Manden Yagur 4

TIP 1: OPBERGMANDEN

Manden zijn ideaal voor het opbergen van jouw losse spulletjes. Berg bijvoorbeeld je plaids en extra sierkussens op in een handige opbergmand. Want naast dat je spullen nu een vast plekje hebben, ziet je interieur er ook stijlvol en overzichtelijk uit!

TIP 2: OPBERGRUIMTE AAN DE MUUR

Heb je geen ruimte voor een extra kast? Probeer dan eens in de hoogte te werken. Er zijn namelijk genoeg opbergmogelijkheden aan de muur. Op deze manier blijft de vloer leeg en behoudt de kamer een ruimtelijke en open uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor het ophangen van een wandplank waar je al je favoriete boeken, tijdschriften of woonaccessoires op kunt zetten.

Wandrek Set Van Twee Brons 1
Detroit 2

TIP 3: MEUBELS MET EXTRA OPBERGRUIMTE

In plaats van overal en nergens spullen op bergen, kun je ook kiezen voor meubels met extra veel opbergruimte. Denk bijvoorbeeld aan een tv-meubel of dressoir met dichte deurtjes. Of kies voor een bijzettafel met een extra opbergvak. Zo kun je al je spullen een eigen plek geven en ziet je woning er ook nog stralend uit!

TIP 4: RUIM DE HAL OP

De hal is het entree van je huis. Je wilt dus dat deze er netjes uitziet. Hang daarom een kapstok op, zodat al de jassen een vaste plek hebben en ze niet over de eetkamerstoelen belanden. Een kapstok hoeft niet alleen functioneel te zijn. Wij hebben in onze collectie namelijk keuze uit diverse kapstokken die je hal gelijk meer karakter geven.

kapstok 2
Gina Pot

TIP 5: POTTEN VOOR IN IEDERE KAMER

Potten zijn altijd handig. In de hal, keuken, woonkamer of je eigen kantoor. Ze komen altijd van pas. Geef jouw sleutels daarom een vaste plek! Naast sleutels kun je deze potten ook super goed gebruiken voor het organiseren van jouw keukenkastjes. Droge producten zoals pasta en rijst kunnen perfect in een pot. Naast een handige opbergplek ziet je keuken er nu ook fantastisch uit!

Op onze website vind je nog veel meer items waar jij je spullen in kunt opbergen! Wil zien hoe wij deze items stylen? Kom dan langs in onze showroom in Oisterwijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whoon Oisterwijk 1000px

Je vertrouwde meubelwebshop Meubilex heet voortaan Whoon!
Je kunt onze vernieuwde voorraad zien op www.whoon.com
of in onze prachtige showroom in Oisterwijk.
Tot snel!