Het Anker

In Nederland gefabriceerde meubelen, bestaat dat nog? Gelukkig wel, het Anker, opgericht in 1928 en in de loop der jaren uitgegroeid tot marktleider in de Benelux in voornamelijk lederen bankstellen en hoekbanken. De meubelen die worden gemaakt voldoen aan de hoge eisen welke u mag verwachten van in Nederland geproduceerde banken en hoekbanken.

Van moderne banken tot landelijke hoekbanken in zowel stof en leder. De meubelen van het Anker zijn toe te passen in diverse woonstijlen en worden enkel met de beste en meest hoogwaardige materialen vervaardigd.

Alle banken en hoekbanken hebben een unieke zit en blinken uit op het gebied van zitcomfort. Of u nu op zoek bent naar een stevig zitcomfort of een zachte comfortabele zit, het Anker heeft de mogelijkheden.

Lederen banken van het Anker

Het Anker staat vooral bekend om de mooiste en meest hoogwaardige leersoorten. Bij het maken van de banken, hoekbanken en fauteuils word enkel gebruik gemaakt van de beste leerkwaliteiten. Onder de ledersoorten welke verkrijgbaar zijn horen bijv. Africa leder, Congo Leder, Toledo Leder, Rancho leder en diverse andere leersoorten. Tevens bieden ze een zeer uitgebreide collectie stoffen waaronder ook diverse linnen/katoenen materialen.

Wij heten u dan ook van harte welkom in de showroom van Meubilex om de kwaliteit, afwerking, het zitcomfort en de prachtige materialen te komen bekijken en uiteraard uitvoerig te testen.