Hjort Knudsen

Hjort Knudsen is een Deense meubelfabrikant met een zeer sterke collectie zitmeubelen. Knudsen maakt de mooiste bankstellen, hoekbanken, fauteuils en andere meubelen tegen de allerbeste prijzen. Deze Deense meubelfabrikant onderscheidt zich van de concurrentie door middel van een zeer goede prijs-/kwaliteits- verhouding.

Om een goede kwaliteit te waarborgen maakt Hjort Knudsen gebruik van degelijke en sterke materialen. De meubels van Knudsen worden geacht een een boven gemiddelde levensduur te hebben en daar is de constructie van de collectie op aangepast.

Zoals van een Scandinavisch bedrijf verwacht mag worden worden alle constructieve delen van de rompen van de bankstellen en hoekbanken gemaakt van massief beuken hout en daar waar nodig versterkt met Berken multiplex. Alle zittingen worden standaard voorzien van een kwalitatief goede koudschuim en wordt ieder zitelement voorzien van geharde stalen nosag veren.

Een bankstel van Knudsen kan worden uitgevoerd in een zeer groot aantal verschillende stoffen, maar in een minstens zo grote collectie leer. Niet allen verschillende leder kleuren, maar ook diverse soorten leer zijn mogelijk in diverse prijsklassen. Van een sterk standaard leder tot een luxe semi aniline leder het is allemaal mogelijk.

Kom langs in onze showroom om verschillende Hjort Knudsen producten te bekijken en te proefzitten. Bent u opzoek naar een specifieke Hjort Knudsen bank, fauteuil of een ander meubel neem dan eerst contact op met een van onze woonadviseurs of wij hem in onze showroom hebben staan.