(hoek)Banken in de sale!

(hoek)banken In De Sale!

Een bank is het pronkstuk van iedere woning! Daarom is het ook van groot belang dat je de perfecte bank vindt voor in jouw interieur. Een goede bank kan best prijzig zijn en misschien net boven je budget. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor! Lees nu snel alles over onze sale banken!

SALE

Op onze website vind je banken in alle vormen en maten, jouw droombank zit er dus vast en zeker bij! Ook op onze sale pagina hebben we een ruime keuze uit verschillende banken. Over de kwaliteit van de bank hoef je je geen zorgen te maken. De kwaliteit van een sale bank is namelijk net zo goed als die van een bank die niet in de sale staat. De reden waarom een bank in de sale staat kan verschillend zijn. Deze kan bijvoorbeeld uit de showroom komen of foutief besteld zijn. Er wordt in ieder geval altijd vermeld wat de staat van de bank is. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

 

GEEN LEVERTIJD

Onze sale banken zijn per direct leverbaar, dit is een groot voordeel! De bank of hoekbank hoeft niet meer besteld te worden en daarom kunnen wij hem direct aan je uitleveren! Hoe je de bank vervoert is aan jou. Je kunt hem zelf op komen halen, maar wij kunnen hem ook bij je thuis brengen. *Let op: hier zitten wel kosten aan verbonden.

 

EXTRA SFEER

Heb je je droombank gevonden? Wat fijn! Is jouw interieur nu helemaal af? Of mis je nog wat andere meubelen? Denk aan een salontafel, vloerkleed of wat dacht je van een bijpassende fauteuil?

Naast deze meubelen maak je jouw woning helemaal af met de mooiste accessoires. Op onze website vind je deze mooie items in alle vormen, kleuren en maten! Een paar verschillende sierkussen met een gezellig plaid bijvoorbeeld. Of wat mooie ornamenten op jouw sidetable voor het toevoegen van extra sfeer. Zie hieronder een paar van onze favorieten!

Kussen Balodi 45x45 2

SHOP HIER >

Jouke Draaifauteuil 1

SHOP HIER >

Observer Houten Hoofd

SHOP HIER >

Wil jij onze sale banken in het echt bekijken? In onze showroom (én online) vind je naast banken nog veel meer sale artikelen die jouw woning compleet maken. Maak snel een afspraak en kom proefzitten bij ons in de winkel. Maak je afspraak telefonisch (013 7200 722) of per mail (info@whoon.com). We helpen je graag met het kiezen van de mooiste bank die het beste in jouw woning past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *