Hoekbank Celine

 1.456,00

Quick Overview

Elegante hoekbank met een heerlijk zachte en comfortabele zit.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. U heeft dan de keuze uit zeer veel verschillende kleuren en materialen in diverse prijsklassen. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Celine in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

 

Aantal
Of Bekijk in onze showroom

HOEKBANK CELINE

Hoekbank Celine is een elegante hoekbank. Ze is zeer stijlvol vormgegeven en heeft een heerlijke zachte en comfortabele zit. Wat de hoekbank Celine zo speciaal maakt zijn de zachte binnenkussens tegen de armleuningen, deze geven de bank extra comfort.

Leverbaar in zowel stof als leer!

Ook de hoekbank Celine is een uit elementen opgebouwde bank waardoor het mogelijk is om diverse opstellingen en afmetingen met deze bank te creëren. Voeg daaraan toe dat er een ruime keuze is in mooie stoffen, waaronder diverse landelijke linnen/katoenen stoffen, waardoor het dus mogelijk is de bank geheel aan je eigen interieur aan te passen.

AFMETINGEN

S (242 x 220 cm): vanaf €1456,-
M (267 x 220 cm): vanaf €1520,-
L (292 x 220 cm): vanaf €1586,-
XL (317 x 220 cm): vanaf €1642,-

Andere combinaties zijn uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs in de showroom. 

Extra informatie

Merk

Room108