Hoekbank Fleur S

Vanaf:  829,00

Quick Overview

Hoekbank Fleur heeft het allemaal. Deze prachtige bank staat op een hoge poot en heeft een mooie smalle armleuning. De bank is volledig naar wens samen te stellen en heeft een ruime keuze in luxe stoffen en stoere ledersoorten.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling.
De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Fleur S in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier je opties:
Clear selection

Hoekbank Fleur S

Hoekbank Fleur is een stijlvolle bank met een prachtig minimalistisch design. Met zijn mooie ranke poten en smalle armleuning past deze bank zich feilloos aan ieder interieur aan.

De bank Fleur heeft een geweldig zitcomfort en leent zich uitermate goed voor zowel de actieve als ook de lounge zit. Hoekbank Fleur is leverbaar in diverse opstellingen en afmetingen waardoor er ook de mogelijkheid is de bank uit te voeren als 2- of 3-zits bank en als fauteuil. Ook qua kleuren en materialen kan de bank volledig naar jouw smaak samengesteld worden. Zo zijn er een groot aantal mooie luxe stoffen (waaronder linnen/katoen en Velvet) maar is er ook een ruime keuze in leder (ook gerecycled leder).

HOEKBANK Fleur

 • Hoekbank   Fleur S    (255 x 160 cm): v.a. €  829,00
 • Hoekbank   Fleur M  (275 x 160 cm): v.a. €   879,00
 • Hoekbank   Fleur L   (315 x 160 cm): v.a. €   939,00
 • Hoekbank   Fleur XL (360 x 160 cm): v.a. € 1059,00

RECHTE BANK Fleur:

 • 1-zits fauteuil Fleur (80 x 90) cm: v.a. € 279,00
 • 1,5-zits Love seat Fleur (102 x 90) cm: v.a. € 329,00
 • 2 zits bank Fleur (155 x 90 cm): v.a. € 399,00
 • 2,5 zits bank Fleur (185 x 90 cm): v.a. € 449,00
 • 3 zits bank Fleur (215 x 90 cm): v.a. € 519,00
 • 4 zits bank Fleur (260 x 90 cm): v.a. € 629,00

Extra informatie

Afmetingen

Fleur S (255 x 160 cm), Fleur M (275 x 160 cm), Fleur L (315 x 160 cm), Fleur XL (360 x 160 cm)

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Vlekken bescherming

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellenhoekbanken en leefhoeken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

U kunt kiezen uit de volgende stofimpregnanten:

 • Stofimpregnant zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
 • Stofimpregnant met 3 jaar vlekvrij garantie: € 29,00 per zitplaats
 • Stofimpregnant met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

Wilt u meer weten over vlekken bescherming? Klik dan hier voor stoffen meubels: stofimpregnanten.

De volgende links vindt u alle informatie over meubelstoffen en leer soorten voor uw bank: meubelstoffen en leer soorten 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hoekbank Fleur S”