HOEKBANK Infinity

Vanaf 1995.00

Quick Overview

Een moderne bank met een tijdloos ontwerp en een werkelijk fantastisch zitcomfort. Hoekbank Infinity heeft het allemaal. Deze prachtige bank is verkrijgbaar in diverse opstellingen, afmetingen en in een groot aantal luxe stoffen.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling.

De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Lucas S in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection

HOEKBANK Infinity

Hoekbank Infinity heeft een moderne en strakke uitstraling welke in ieder interieur perfect tot zijn recht komt. Deze bank biedt een fantastisch zitcomfort door de dikke zitkussens welke gevuld zijn met een hoogwaardig koudschuim.

De hoekbank Infinty is leverbaar in verschillende uitvoeringen en opstellingen. Deze hoekbank is volledig naar wens samen te stellen en is daarom geschikt voor iedere huiskamer. Deze bank is verkrijgbaar in een groot aantal luxe materialen in diverse kleuren.

De bank Infinity biedt vele mogelijkheden als het gaat om het creëren van uw eigen opstelling welke aansluit bij uw interieur. Het model is opgebouwd uit elementen en is daarom in een grote leefhoek, een 3-zits bank maar ook een kleine hoekopstelling verkrijgbaar.

De opstelling van Infinity zoals getoond op de foto heeft de maten 360 x 160 cm.

De hoekbank Infintiy is verkrijgbaar in de navolgende opstellingen:

AFMETINGEN HOEKBANK Infinity

  • S   270 x 160 cm:  vanaf € 1995,-
  • M  300 x 160 cm : vanaf € 2095,-
  • L    320 x 160 cm: vanaf € 2145,-
  • XL  360 x 160 cm: vanaf € 2245,-

Andere combinaties zijn uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs in de showroom. 

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Extra informatie

Afmeting

Hoekbank Infinity S (270 x 160 cm), Hoekbank Infinity M (300 x 160 cm), Hoekbank Infinity L (320 x 160 cm), Hoekbank Infinity XL (360 x 160 cm)

Opstelling

Links, Rechts