Hoekbank Annabelle

Vanaf 1295.00

Quick Overview

De Annabelle is een landelijke hoekbank met lendenkussens van Room108. Luxe stoffen hoekbank met fantastisch zitcomfort door zijn dubbele rug.

*De getoonde vanaf prijs is voor Hoekbank Annabelle M (293 cm) in stofcategorie 1. Deze bank kan alleen online besteld worden zoals weergegeven op getoonde afbeelding (deze prijs kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie en andere afmeting kan hebben). Voor andere stofkleuren of specifieke wensen kunt u contact opnemen of langs komen in onze showroom.

De getoonde hoekbank Annabelle (313 x 220 cm) van de afbeelding hiernaast uitgevoerd in een luxe katoen linnen stof is verkrijgbaar voor € 1832,-.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Annabelle

Hoekbank Annabelle is een landelijke hoekbank van Room108 met een knipoog naar strakke en moderne design banken. Deze unieke combinatie slaat een brug tussen twee werelden en is leverbaar als bankstel, hoekbank, maar ook als fauteuil of loveseat. Er zijn voor deze landelijke hoekbank 3 verschillende zit-breedtes leverbaar (80 cm, 90 cm en 100 cm). Daarnaast hebben we verschillende longchairs, een hoekelement en diverse soorten vulling voor de zitkussens. Uit al deze opties kunt u uw eigen hoekbank Annabelle samenstellen.

Eenmaal de juiste opstelling gekozen dan beschikken we over een collectie stoffen die zijn weerga niet kent. Room108 beschikt over honderden stoffen, van moderne basics tot luxe Italiaanse stoffen zoals katoen en linnen. Uit al deze mogelijkheden stelt u uw eigen unieke Room108 hoekbank of bankstel samen.

STANDAARD UITVOERINGENRoom108

  • Annabelle M (293 x 220 cm): € 1295,00
  • Annabelle L (313 x 220 cm): € 1345,00
  • Annabelle XL (333 x 220 cm): € 1445,00

Andere combinaties en afmetingen zijn ook mogelijk. Heeft u andere wensen neem dan contact op of kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken. 

Materiaal

Verstevigde houten romp met dragende delen van beukenhout. Geharde stalen nosag veren waarop een dikke zitting van HQ foam is geplaatst. Deze leefhoek kan worden afgewerkt in een stof naar keuze. De stoffen zijn leverbaar in meerdere prijsklassen.

Hoekbank Annabelle van Room108

*Hoekbank Annabelle kost in de uitvoering zoals weergegeven op bovenstaande afbeelding € 1832,-

*De kasten op de achtergrond zijn onderdeel van de Pure Wood collectie. 

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts

Merk

Room108