Hoekbank Annabelle met longchair M

Vanaf 1295.00

Quick Overview

De Annabelle met longchair is een landelijke hoekbank met lendenkussens van Room108. Luxe stoffen hoekbank met fantastisch zitcomfort door zijn dubbele rug.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. U heeft dan de keuze uit zeer veel verschillende kleuren en materialen in diverse prijsklassen. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Annabelle M met longchair in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Annabelle met longchair

Hoekbank Annabelle is een landelijke hoekbank van Room108 met een knipoog naar strakke en moderne design banken. Deze unieke combinatie slaat een brug tussen twee werelden en is leverbaar als bankstel, hoekbank, maar ook als fauteuil of loveseat. Er zijn voor deze landelijke hoekbank 3 verschillende zit-breedtes leverbaar (80 cm, 90 cm en 100 cm). Daarnaast hebben we verschillende longchairs, een hoekelement en diverse soorten vulling voor de zitkussens. Uit al deze opties kunt u uw eigen hoekbank Annabelle samenstellen.

Eenmaal de juiste opstelling gekozen dan beschikken we over een collectie stoffen die zijn weerga niet kent. Room108 beschikt over honderden stoffen, van moderne basics tot luxe Italiaanse stoffen zoals katoen en linnen. Uit al deze mogelijkheden stelt u uw eigen unieke Room108 hoekbank of bankstel samen.

STANDAARD UITVOERINGENRoom108

  • Annabelle met longchair M (305 x 175 cm): € 1295,00
  • Annabelle met longchair L (325 x 175 cm): € 1345,00
  • Annabelle met longchair XL (345 x 175 cm): € 1445,00

Andere combinaties en afmetingen zijn ook mogelijk. Heeft u andere wensen neem dan contact op of kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken. 

Materiaal

Verstevigde houten romp met dragende delen van beukenhout. Geharde stalen nosag veren waarop een dikke zitting van HQ foam is geplaatst. Deze leefhoek kan worden afgewerkt in een stof naar keuze. De stoffen zijn leverbaar in meerdere prijsklassen.

 

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts

Merk

Room108