Hoekbank Cottage 2,5-zits met terminal

Vanaf 1099.00

Quick Overview

Hoekbank Cottage is een mooi vormgegeven bank met een landelijke uitstraling.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Cottage 2,5-zits met terminal in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Cottage

Hoekbank Cottage is een mooi vormgegeven bank met een landelijke uitstraling.

De Cottage staat in de opstelling 2,5-zits met een terminal element (259 x 238 cm). Dit model is zelf samen te stellen naar eigen wens. Zo kunt u door middel van het puzzelen met verschillende elementen uw ideale hoekbank creëren. Door deze mogelijkheid kunnen wij voldoen aan de wensen en behoeftes van de klant.

De Cottage heeft een ultiem zitcomfort door verfijnde vulling die in de bank verwerkt is. De zitting van de hoekbank Cottage is gevuld met een Polyether schuimvulling met daarop schuimvlokken. Dit zorgt ervoor dat de bank een goede en comfortabele zit heeft.

De Cottage is leverbaar in diverse uitvoeringen en deze lifestyle hoekbank is verkrijgbaar in vele natuurlijke materialen zoals katoen en linnen en heeft afneembare hoezen.

Afmetingen

Materiaal

Verstevigde houten romp met dragende delen van beukenhout. Stalen nosag veren waarop een dikke zitting van HQ foam met een toplaag van schuimvlokken is geplaatst. Afgewerkt in een stof naar keuze (meer dan 300 verschillende kleuren in div prijsklassen).

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts

Zitdiepte

66 cm

Zithoogte

45 cm

Hoogte rug

71 cm

Hoogte armleuning

66 cm

Zitcomfort

Zacht