Hoekbank Elise Custom L (Leder)

Vanaf 3295.00

Quick Overview

De hoekbank Elise is stoer, ruig, robuust maar vooral uitermate flexibel. De bank bestaat uit elementen waardoor het wel erg gemakkelijk is om deze hoekbank volledig aan uw wensen aan te passen.

Of u nu op zoek bent naar een fauteuil, love seat, een 2-zits bank met of zonder longchair of een ruime U-opstelling, met de elementen bank Elise is het mogelijk. Deze hoekbank is leverbaar in honderden verschillende kleuren in zowel stof als leer.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Elise Custom L in leder categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection

HOEKBANK ELISE CUSTOM L (IN LEDER)Room108

Een comfortabele lounge bank met een stoer uiterlijk van Room108. De hoekbank Elise is een plaatje voor iedere huiskamer.

Een bank welke uit elementen op gebouwd is waardoor wij er alle kanten mee op kunnen gaan. 2-zits, 3-zits, hoekbank, U-opstelling of een eigen creatie. Deze hoekbank kan het allemaal.

Deze prachtige hoekbank is in verschillende soorten leder verkrijgbaar maar is tevens ook in een stoffen uitvoering leverbaar. De basis van deze bank bestaat uit Memory Foam wat is afgedekt met een lekkere zachte laag Dacron. Dit zorgt voor een meer dan comfortabele leren bank waarop je s’avonds heerlijk kunt ontspannen en volledig tot rust kunt komen.

Alle elementen van deze leren hoekbank zijn aan alle kanten gestoffeerd en kunnen middels eenvoudig uit het zicht te nemen klemmen aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor is het tevens mogelijk om alle delen los te plaatsen.

Hoekbank Elise Custom leer is in 2 verschillende basis opstellingen te verkrijgen:

  • Hoekbank Elise Custom leer L, 282 x 267 cm:  v.a. € 3295,00
  • Hoekbank Elise Custom leer XL, 295 x 279 cm: v.a. € 3795,00

Hoekbank Elise Custom leer L is gebouwd uit degelijke materialen en kan worden uitgevoerd in honderden verschillende stoffen en leersoorten. Heb je een voorkeur voor een basic rundleder of, of ga je voor een stoere en luxe Italiaanse aniline leder, het is allemaal mogelijk.

 

Extra informatie

Afmetingen

L, XL