Hoekbank Lake XXL

Vanaf 1495.00

Quick Overview

De hoekbank Lake XXL is een absolute lounge bank met grote kussens en een verfijnd zitcomfort.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Lake XXL in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Lake XXL

De hoekbank Lake XXL is een absolute lounge bank met grote kussens en een verfijnd zitcomfort

De hoekbank Lake XXL staat in de opstelling 4-zits met longchair (378 x 185 cm). De Lake is leverbaar in verschillende opstellingen. Zo kunt u met behulp van elementen uw ideale bank samenstellen. Na het bepalen van uw opstelling heeft u de mogelijkheid de bank te laten stofferen. Wij bieden een groot assortiment kleuren en stofsoorten aan.

De kussens van de Lake zijn gevuld met stalen nosag veren waarop een dikke zitting van Memory Foam is geplaatst. Hierdoor krijgt de Lake een ultiem zitcomfort en dat maakt de bank een echte loungebank.

De Lake is leverbaar in verschillende maten.

  • M 303 x 185 cm: verkrijgbaar vanaf € 1195,-
  • L 337 x 185 cm: verkrijgbaar vanaf € 1295,-
  • XL 350 x 185 cm: verkrijgbaar vanaf € 1395,-
  • XXL 378 x 185 cm: verkrijgbaar vanaf € 1495,-

De hoekbank Lake kunt u als linkse of als rechtse opstelling bestellen. Op de afbeelding staat hij in een rechter opstelling afgebeeld, dus wanneer u voor de bank staat is het lig gedeelte rechts. Wilt u hem andersom, vul dan links in bij de opties.

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts