Hoekbank Leona

Vanaf 995.00

Quick Overview

Hoekbank Leona is een landelijke hoekbank met doorlopende armleuning op de longchair. Deze arm geeft de longchair een extra zitplaats.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Leona S in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Leona

Hoekbank Leona is een landelijke hoekbank die verkrijgbaar is in vele kleuren en meerdere afmetingen. Er zijn verschillende zittingen in meerdere afmetingen leverbaar, daarnaast zijn er twee verschillende breedtes leverbaar voor de longchair en er is tevens een hoekelement. Met de Leona kunt u dan ook volledig uw eigen hoekbank samenstellen.

Hoekbank Leona is opgebouwd uit degelijke materialen en heeft een zeer goed zitcomfort. Er kan zonder meerprijs worden gekozen voor een contrasterende bies, maar de bank is ook gewoon volledig in één kleur leverbaar.

Afmetingen

  • S (245 x 175 cm): vanaf € 995,00
  • M (265 x 175 cm): vanaf € 1095,00
  • L (305 x 175 cm): vanaf  € 1175,00
  • XL (325 x 175 cm): vanaf € 1245,00
  • XXL (365 x 175 cm): vanaf € 1295,00

Materiaal

Verstevigde houten romp met dragende delen van beukenhout. Geharde stalen nosag veren waarop een dikke zitting van HQ foam is geplaatst. Deze hoekbank kan worden afgewerkt in een stof naar keuze. De stoffen zijn leverbaar in meerdere prijsklassen.

Room108

 

 

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts