Hoekbank Subway L

Vanaf 1095.00

Quick Overview

Hoekbank Subway L: Grote landelijke hoekbank met strakke lijnen en mooie robuuste vormgeving. Strak en modern gecombineerd met landelijke stijl en heerlijk zitcomfort.

*Deze bank is helaas niet in onze showroom te zien. Wel is deze te bestellen in een door u gekozen kleur en opstelling. Neem contact op met een van onze adviseurs of kom een keer langs bij ons in de showroom.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Subway L

Hoekbank Subway is een hoekbank met vele mogelijkheden. Ook bij de grote uitvoering van deze landelijke hoekbank kunt u namelijk alles zelf bepalen. U kunt namelijk zelf bepalen welk type armleuning, welke afmeting of opstelling de bank krijgt en uiteraard is er keus uit honderden kleuren. Daarnaast kunt u zelf bepalen of uw hoekbank vast gestoffeerd wordt of tegen een kleine meerprijs gestoffeerd wordt met een losse hoes.

Hoekbank Subway heeft een strakke kubistische vormgeving, maar onderscheid zich van veel van zijn concurrenten door een zeer comfortabele zit. De losse zit- en rugkussens dragen bij aan de landelijke stijl van deze hoekbank, maar zijn ook grotendeels verantwoordelijk voor de heerlijke zit.

Hoekbank Subway is in meerdere afmetingen verkrijgbaar en u heeft de keuze uit meer dan 300 verschillende stoffen, waarvan ca. 50 in deze prijsklasse.

AFMETINGEN & VANAF PRIJZEN

  • Hoekbank Subway    L 253 x 238 cm: vanaf € 1095,-
  • Hoekbank Subway XL 293 x 238 cm: vanaf € 1195,-

Afmetingen afhankelijk van gekozen armleuning (diverse armleuningen mogelijk)

AFMETINGEN HOCKER:

  • Hocker Subway  70 x 90 cm: vanaf € 219,-

Deze bank is ook in diverse andere uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Materiaal:
Verstevigde houten romp met dragende delen van beukenhout. Stalen nosag veren waarop een dikke zitting van HQ foam is geplaatst. Afgewerkt in een stof naar keuze. (meer dan 300 verschillende kleuren in div prijsklassen)

Hoekbank Subway links

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts