Hoekbank Subway XL

Vanaf 1195.00

Quick Overview

Hoekbank Subway XL: Grote landelijke hoekbank met strakke lijnen en mooie robuuste vormgeving. Strak en modern gecombineerd met landelijke stijl en heerlijk zitcomfort.

*Deze bank is helaas niet in onze showroom te zien. Wel is deze te bestellen in een door u gekozen kleur en opstelling. Neem contact op met een van onze adviseurs of kom een keer langs bij ons in de showroom. 

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Subway XL

Hoekbank Subway is een hoekbank met vele mogelijkheden. Ook bij de grote uitvoering van deze landelijke hoekbank kunt u namelijk alles zelf bepalen. U kunt namelijk zelf bepalen welk type armleuning, welke afmeting of opstelling de bank krijgt en uiteraard is er keus uit honderden kleuren. Daarnaast kunt u zelf bepalen of uw hoekbank vast gestoffeerd wordt of tegen een kleine meerprijs gestoffeerd wordt met een losse hoes.

Hoekbank Subway heeft een strakke kubistische vormgeving, maar onderscheid zich van veel van zijn concurrenten door een zeer comfortabele zit. De losse zit- en rugkussens dragen bij aan de landelijke stijl van deze hoekbank, maar zijn ook grotendeels verantwoordelijk voor de heerlijke zit.

Hoekbank Subway is in meerdere afmetingen verkrijgbaar en u heeft de keuze uit meer dan 300 verschillende stoffen, waarvan ca. 50 in deze prijsklasse.

AFMETINGEN & VANAF PRIJZEN

  • Hoekbank Subway    L 253 x 238 cm: vanaf € 1095,-
  • Hoekbank Subway XL 293 x 238 cm: vanaf € 1195,-

Afmetingen afhankelijk van gekozen armleuning (diverse armleuningen mogelijk)

AFMETINGEN HOCKER:

  • Hocker Subway  70 x 90 cm: vanaf € 219,-

Deze bank is ook in diverse andere uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Materiaal:
Verstevigde houten romp met dragende delen van beukenhout. Stalen nosag veren waarop een dikke zitting van HQ foam is geplaatst. Afgewerkt in een stof naar keuze. (meer dan 300 verschillende kleuren in div prijsklassen)

Hoekbank Subway

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Vlekken bescherming

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellenhoekbanken en leefhoeken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

U kunt kiezen uit de volgende stofimpregnanten:

  • Stofimpregnant zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
  • Stofimpregnant met 3 jaar vlekvrij garantie: € 29,00 per zitplaats
  • Stofimpregnant met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

Wilt u meer weten over vlekken bescherming? Klik dan hier voor stoffen meubels: stofimpregnanten.

De volgende links vindt u alle informatie over meubelstoffen en leer soorten voor uw bank: meubelstoffen en leer soorten 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hoekbank Subway XL”