Hoekbank Swing L

Vanaf 1699.00

Quick Overview

De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Swing L in de actiestof Otis, in de kleur zoals hij is weergegeven op de afbeelding hiernaast. Wilt u deze bank in een andere stof of kleur bestellen neem dan contact op met een van onze woonadviseurs of kom langs in onze showroom.

*Deze bank is helaas niet te zien in onze showroom. Wel is het mogelijk om de bank te bestellen en kunnen wij u adviseren over stoffen en kleuren.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank SwingComing lifestyle

De hoekbank Swing van het Nederlandse merk Coming Lifestyle is een elementen bank met een stevige zit. De Swing heeft een binnenvering waardoor u als het ware op een boxspring matras zit. Naast de goede zit heeft deze bank ook een stoer en speels uiterlijk. Kijk bijvoorbeeld naar de bijzondere kortere armleuningen. Is net even wat anders dan anders.

De hoekbank Swing is mogelijk in leer en stof. Van frisse synthetische stoffen en landelijke linnen stoffen tot geschuurd Vintage leder en diverse andere leersoorten. Welke kiest u? Alles is mogelijk met dit topmodel zodat u de bank geheel aan uw eigen interieur kunt aanpassen.

De gemiddelde levertijd van Coming Lifestyle producten is 3-5 weken waardoor u de bank Swing snel in huis kunt hebben. Bestel hem online of kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken met een van onze adviseurs.

Afmetingen

 

Hoekbank Swing

Extra informatie

Zithoogte

45 cm

Kleur

Licht grijs

Vulling

Koudschuim

Vering zit

Nosag met daarop een bonell binnenvering

Afmeting

Hoekbank Swing L

Opstelling

Links, Rechts

Kleur poten

RVS, Zwart

Hocker

Met bijpassende hocker (50x91cm), Met bijpassende hocker (80x91cm), Zonder hocker

Merk

Coming Lifestyle