Hoekbank Track M

Vanaf 699.00

Quick Overview

Hoekbank Track is een goedkope stoffen hoekbank met een zeer goed zitcomfort en een ongekend luxe uitstraling. Veel hoekbank voor een zeer lage prijs.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. U heeft dan de keuze uit zeer veel verschillende kleuren en materialen in diverse prijsklassen. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Track M in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Track M

Werkelijk uniek in zijn prijsklasse! Hoekbank Track mag zich met recht een goedkope hoekbank noemen. Ondanks zijn zeer lage prijs heeft hoekbank Track een degelijke en luxe uitstraling en een in zijn prijsklasse ongekend hoog zitcomfort.

Mooie details aan deze hoekbank zijn onder andere de brede armleuning en de sierlijke chromen poten.

Waar doorgaans dergelijke goedkope hoekbanken in slechts één uitvoering te verkrijgen zijn heeft hoekbank Track meerdere mogelijkheden. Deze hoekbank is in verschillende afmetingen en in vele verschillende kleuren te verkrijgen.

Hoekbank Track is o.a. leverbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Track M   255 x 198 cm: € 699,00
  • Track L    275 x 198 cm: € 749,00
  • Track XL 295 x 198 cm: € 799,00

Materiaal:
Verstevigde houten romp met dragende delen van beukenhout. Geharde stalen nosag veren waarop een zitting van koudschuim (HR 3020) met een toplaag van HQ foam T30 en 200 gram Dacron. Deze hoekbank kan worden afgewerkt in een stof naar keuze. De stoffen zijn leverbaar in meerdere prijsklassen.

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Hoekbank Track M

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts