Hoekbank Sharp L

Vanaf 2095.00

Quick Overview

Hoekbank Sharp L:

Rundlederen hoekbank met landelijke vintage uitstraling. Fantastisch zitcomfort vanwege de speciaal gevulde zitkussens. Uitgevoerd in dik rundleder van top kwaliteit.

Deze bank kan alleen online besteld worden zoals weergegeven op getoonde afbeelding (deze prijs kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie). Voor andere kleuren of wensen kunt u of contact opnemen of langs komen in onze showroom.

De getoonde hoekbank Sharp L van de afbeelding hiernaast is uitgevoerd in Naturale Sand: verkrijgbaar vanaf €2495,-

Kies hier uw opties:
Clear selection
Of Bekijk in onze showroom

Hoekbank Sharp L

Deze lederen hoekbank is een op en top loungebank. Heerlijk zacht met voldoende steun om actief te zitten, maar vanwege zijn speciale vulling, welke bestaat uit een mix van koudschuim, dacron en siliconenvezels, super comfortabel om lekker op te liggen of heerlijk in te hangen.

Hoekbank Sharp is niet zo maar een lederen hoekbank. Deze hoekbank heeft een uniek ontwerp, is eigentijds van vormgeving en is afgewerkt in een zeer mooi hoogwaardig rundleder met een prachtige landelijke uitstraling. Niet vaak worden al deze eigenschappen toegepast in één hoekbank, dat maakt bank Sharp tot een uniek model. Deze hoekbank is leverbaar in een drietal leersoorten en in diverse mooie kleuren.

De gezellige landelijke uitstraling van deze rundlederen hoekbank zorgt er voor dat hij perfect past in een modern lifestyle interieur, maar ook geweldig tot zijn recht komt in een landelijke inrichting.

AFMETINGEN & VANAF PRIJZEN (in leder)

AFMETINGEN HOCKERS:

  • Hocker Sharp  67 x 67 cm: vanaf € 378,-
  • Hocker Sharp 80 x 80 cm: vanaf € 398,-

Deze bank is ook in diverse andere uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Lederen lifestyle hoekbank

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts

Opties

Zonder Hocker, Met hocker 57 x 57 cm vanaf €378, Met hocker 80 x 80 cm vanaf €398