Hoekbank Sharp XL

Vanaf 2395.00

Quick Overview

Hoekbank Sharp XL: Vintage hoekbank uitgevoerd in dik rundleder. Diverse kleuren en afmetingen mogelijk. Zowel qua uiterlijk als zitcomfort is de hoekbank Sharp een fantastische bank.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. U heeft dan de keuze uit vele verschillende kleuren in diverse prijsklassen. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Sharp XL in leder categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection
Of Bekijk in onze showroom

Hoekbank Sharp XL

De lederen hoekbank Sharp is uitgevoerd met een speciale vulling, welke bestaat uit een mix van koudschuim, dacron en siliconenvezels welke de bank heerlijk comfortabel maakt en het uiterlijk geven van een shabby lounge bank.

Hoekbank Sharp is anders, uniek, eigentijds en zeer mooi afgewerkt. De hoekbank Sharp is in diverse hoogwaardige rundleder materialen verkrijgbaar welke deze bank een prachtige landelijke uitstraling geven.

Een robuust design, goed gevulde rug en ongekend zitcomfort maken de hoekbank Sharp een topper in onze collectie. De Industriële uitstraling van deze rundlederen bank zorgt ervoor dat deze naadloos aansluit in een landelijke inrichting, maar ook dat de hoekbank Sharp geweldig staat in een stoere industriële lifestyle omgeving.

AFMETINGEN & VANAF PRIJZEN (in leder)

  • Hoekbank Sharp XL 261 x 248 cm: vanaf € 2395,-
  • Hoekbank Sharp XXL 281 x 248 cm: vanaf € 2495,-
  • Hoekbank Sharp XXXL 301 x 248 cm: vanaf € 2595,-

AFMETINGEN HOCKERS:

  • Hocker Sharp  67 x 67 cm: vanaf € 378,-
  • Hocker Sharp 80 x 80 cm: vanaf € 398,-

Deze bank is ook in diverse andere uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Lederen lifestyle hoekbank

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts