Toont alle 9 resultaten

Leefhoeken

Wil jij een sfeervolle leefhoek in jouw huis creëren? Dan is een hoekbank in een grote U-opstelling niet te missen! Deze bank is vanwege zijn grootte vooral voor de wat ruimere huizen en de grotere woonkamers een uitermate geschikte bank. En hoe leuk? Op deze bank kun je lekker met je gehele gezin op zitten! Gezellig, sfeervol, stijlvol, maar je hebt vooral ontzettend veel zitruimte. Dit zijn wel de belangrijkste kenmerken van een leefhoek. Zie hieronder alvast een greep uit ons ruime assortiment, maar kom vooral langs in onze showroom in Oisterwijk om je eigen droombank samen te stellen.

Vanaf:  2.035,00
Vanaf:  1.856,00
Vanaf:  2.819,00
Vanaf:  2.119,00
Vanaf:  2.852,00
Vanaf:  2.019,00
Vanaf:  2.369,00

EEN LEEFHOEK VAN MEUBILEX

Een hoekbank in een U-opstelling wordt ook wel een leefhoek genoemd. Of je nu op zoek bent naar een bank in een landelijke sfeer of juist naar een strak model. Bij ons is er voor iedere wens, ruimte, gezinssamenstelling en budget een leefhoek beschikbaar.

De leefhoeken van Meubilex zijn leverbaar in diverse afmetingen en ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Zo vind je altijd de bank in de perfecte stof en kleur die bij jouw smaak en inrichting past. Eén tip van ons; maak jouw leefhoek helemaal af met een sfeervol vloerkleed, een bijpassende salontafel en diverse leuke en stijlvolle woonaccessoires!

HOE KIES JE DE BESTE LEEFHOEK?

Al onze hoekbanken, waaronder ook onze leefhoeken, bestaan uit elementen waardoor het eenvoudig is om de bank op basis van jouw woonwensen samen te stellen. De mogelijkheden hierin zijn ontzettend groot.

Na het kiezen van jouw leefhoek en de ideale afmeting hiervan kun je ook nog zelf de stof uitkiezen. Qua stof kun je kiezen uit diverse materialen, waaronder linnen en katoen. Deze stoffen hebben ook weer talloze verschillen in bijvoorbeeld textuur en kleur. Zo creëer je zelf de ideale leefhoek, welke volledig afgestemd is op jouw eigen woonkamer en passend is bij jouw interieur en inrichting.

Voor meer informatie over al onze mogelijkheden qua leefhoeken ben je uiteraard van harte welkom in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Naast leefhoeken vind je hier ook de mooiste stoffen hoekbanken, leren hoekbanken en andere bankstellen. Onze stylisten kijken graag met jou mee naar al de mogelijkheden en voorzien je van passend advies om jouw perfecte leefhoek te kunnen bestellen.