Hoekbank Focus in U-opstelling

Vanaf 3195

Quick Overview

Hoekbank Focus uitgevoerd in ruime leefhoek met verstelbare rugleuning. Een bank met het uiterlijk van een plof bank, het zitcomfort van een lounge bank maar welke door zijn verstelbare rugleuningen uitermate comfortabel zit.

*Deze bank kan alleen online besteld worden zoals weergegeven op getoonde afbeelding. Voor andere stofkleuren of wensen kunt u of contact opnemen of langs komen in onze showroom.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Focus in ruime leefhoek

Het neusje van de zalm, zeer groot en uitermate veel zitcomfort. Grot gezinnen en gezelschappen zijn meer dan welkom. In deze samenstelling biedt de hoekbank Focus maar liefst 7 zitplaatsen. Uiteraard kunt u in onze showroom zelf uw opstelling van deze bank bepalen.

De verstelbare rugleuningen zorgen op ieder element voor een magnifieke zit. Een avondje met z’n allen op de bank was nog nooit zó comfortabel! Met de hoofdsteunen omlaag is de hoekbank Focus namelijk een zeer strakke design hoekbank, maar met de hoofdsteunen omhoog biedt hij een stevige zit met veel ondersteuning voor de rug, hoofd en schouders.

Hoekbank Focus is ook verkrijgbaar in meer dan 200 verschillende kleuren / materialen en de volgende uitvoeringen:

 • Loveseat: 144 x 106 cm € 499,-
 • 2 persoons bank: 204 x 106 cm € 795,-
 • 2.5 persoons bank: 224 x 106 cm € 925,-
 • 3 persoons bank: 244 x 106 cm € 975,-
 • Hocker: 100 x 80 cm € 249,-
 • Hoekbank L 306 x 181 cm € 1595,-
 • Hoekbank XL 325 x 181 cm € 1695,-
 • Hoekbank XXL 345 x 181 cm € 1795,-
 • Hoekbank XXXL 402 x 323 cm € 3195,- (getoonde uitvoering op de afbeelding)

Naast deze standaard opstellingen is het ook mogelijk om zelf een opstelling te maken uit de vele losse elementen.

Materiaal

Deze prachtige bank is vervaardigd uit een verstevigde houten romp met dragende delen van beukenhout. Stalen nosag veren waarop een 8 cm dikke zitting van koudschuim (HR 35 kg/m3) waarover een laag van Dacron watten (500 gr) is geplaatst. Deze hoekbank kan worden afgewerkt in een stof naar keuze. (meer dan 200 verschillende kleuren in div prijsklassen)

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Hoekbank Focus

Extra informatie

Hocker

Zonder hocker, Met Hocker + €249,-

Vlekken bescherming

Geen vlekken bescherming, Vlekken bescherming zonder garantie, Met 3 jaar garantie, Met 5 jaar garantie

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Vlekken bescherming

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellenhoekbanken en leefhoeken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

U kunt kiezen uit de volgende stofimpregnanten:

 • Stofimpregnant zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
 • Stofimpregnant met 3 jaar vlekvrij garantie: € 29,00 per zitplaats
 • Stofimpregnant met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

 

Wilt u meer weten over vlekken bescherming? Klik dan hier voor stoffen meubels: stofimpregnanten.

De volgende links vindt u alle informatie over meubelstoffen en leer soorten voor uw bank: meubelstoffen en leer soorten 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hoekbank Focus in U-opstelling”