Resultaat 1–36 van de 62 resultaten wordt getoond

LOUNGEBANKEN

Een loungebank is dé ideale hoekbank om heerlijk op te kunnen ontspannen. In een omgeving waar alles steeds sneller gaat, werkdagen steeds langer lijken en de druk steeds hoger ligt, is het tot rust komen ontzettend belangrijk. Het is zeker dat jij in een lounge hoekbank van Meubilex kunt ontspannen. Een echte loungebank kenmerkt zich vaak door de bredere zit- en liggedeeltes, waar je heerlijk relaxed op kunt liggen. Bekijk hieronder een deel van onze uitgebreide collectie loungebanken en laat je inspireren!

Vanaf:  1.279,00
Vanaf:  919,00
Vanaf:  1.419,00
Vanaf:  1.439,00
Vanaf:  2.589,00
Vanaf:  1.159,00
Vanaf:  1.449,00
Vanaf:  1.159,00
Vanaf:  1.339,00
Vanaf:  1.195,00
Vanaf:  1.095,00
Vanaf:  1.379,00
Vanaf:  1.369,00
Vanaf:  2.759,00
Vanaf:  2.099,00
Vanaf:  1.335,00

GROTE LOUNGEBANKEN

Onze loungebanken zijn in diverse opstellingen en afmetingen verkrijgbaar. Daarom kunnen ze dus volledig op jouw interieur afgestemd worden. Al onze banken zijn opgebouwd uit elementen waardoor het mogelijk is om de opstelling te creëren welke het beste aansluit bij jouw woning en woonwensen. Dit maakt de loungebanken geschikt voor zowel de grotere als de wat compactere huiskamers. Kortom, jij kunt je eigen bank samenstellen! Er zijn talloze mogelijkheden voor iedereen.

Wij hebben een ruim assortiment aan lounge hoekbanken en zoals we al verteld hebben, kun je je eigen bank samenstellen. Daarnaast zijn er qua stof-, en leersoorten ook nog enorm veel mogelijkheden. Denk hierbij aan veel luxe stoffen van linnen of katoen met diversen texturen erin verwerkt. Een luxe loungebank van een rijke stof is een echte lust voor het oog. Een bank trekt vaak de aandacht in jouw woning. Hierdoor is het belangrijk dat je een bank met een stof kiest waar jij helemaal achter staat! Daarnaast behoren de leren banken ook tot onze collectie mogelijkheden. Daar waar de stof vaak meer comfort biedt, is leer gemakkelijker schoon te maken en geeft het de bank een stoere en chique look.

KIES EEN BANK DIE BIJ JOU PAST

Bij Meubilex vind je een ruime selectie aan loungebanken en hier zal je altijd een geschikte bank vinden welke voldoet aan jouw woonwensen. Bepaal je stijl, het zitcomfort, de grootte van de bank en maak op basis daarvan de beste keuzes voor jouw droombank. Het is belangrijk dat je een bank kies die bij jou past. Heb je hier hulp bij nodig? Geen probleem! Wij adviseren je graag verder in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk! Hier ben je van harte welkom om al onze loungebanken uit te testen en staan wij klaar voor passend advies.

Naast het adviseren over loungebanken, kunnen wij je over al onze banken advies geven. Bekijk daarom ook eens onze pagina’s over leren hoekbanken, u-banken, l-banken, Room108 hoekbanken of goedkope hoekbanken.