Hoekbank Cottage 2,5-zits met terminal

Vanaf 1099.00

Quick Overview

Hoekbank Cottage is een mooi vormgegeven bank met een landelijke uitstraling.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Cottage 2,5-zits met terminal in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection
Of Bekijk in onze showroom

Hoekbank Cottage

Hoekbank Cottage is een mooi vormgegeven bank met een landelijke uitstraling.

De Cottage staat in de opstelling 2,5-zits met een terminal element (259 x 238 cm). Dit model is zelf samen te stellen naar eigen wens. Zo kunt u door middel van het puzzelen met verschillende elementen uw ideale hoekbank creëren. Door deze mogelijkheid kunnen wij voldoen aan de wensen en behoeftes van de klant.

De Cottage heeft een ultiem zitcomfort door verfijnde vulling die in de bank verwerkt is. De zitting van de hoekbank Cottage is gevuld met een Polyether schuimvulling met daarop schuimvlokken. Dit zorgt ervoor dat de bank een goede en comfortabele zit heeft.

De Cottage is leverbaar in diverse uitvoeringen en deze lifestyle hoekbank is verkrijgbaar in vele natuurlijke materialen zoals katoen en linnen en heeft afneembare hoezen.

Afmetingen

Materiaal

Verstevigde houten romp met dragende delen van beukenhout. Stalen nosag veren waarop een dikke zitting van HQ foam met een toplaag van schuimvlokken is geplaatst. Afgewerkt in een stof naar keuze (meer dan 300 verschillende kleuren in div prijsklassen).

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts

Zitdiepte

66 cm

Zithoogte

45 cm

Hoogte rug

71 cm

Hoogte armleuning

66 cm

Zitcomfort

Zacht

Hoekbank Cottage elementen 

Hoekbank Cottage elementen

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Vlekken bescherming

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellenhoekbanken en leefhoeken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

U kunt kiezen uit de volgende stofimpregnanten:

  • Stofimpregnant zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
  • Stofimpregnant met 3 jaar vlekvrij garantie: € 29,00 per zitplaats
  • Stofimpregnant met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

Wilt u meer weten over vlekken bescherming? Klik dan hier voor stoffen meubels: stofimpregnanten.

De volgende links vindt u alle informatie over meubelstoffen en leer soorten voor uw bank: meubelstoffen en leer soorten 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hoekbank Cottage 2,5-zits met terminal”