Hoekbank Dance PU-Leder

Vanaf 749.00

Quick Overview

Een zeer strakke PU lederen design hoekbank tegen een uitmuntende prijs, uiteraard met zeer comfortabele zit. Verkrijgbaar met metalen en houten poten.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. U heeft de keuze uit meer dan 100 verschillende kleuren en materialen in diverse prijsklassen.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Dance PU-Leder

Zeer scherp geprijsde en modern vormgegeven hoekbank. Hoekbank Dance in PU leder is een typisch voorbeeld dat een compacte hoekbank, met een zeer mooie afwerking en diversiteit in materialen niet duur hoeft te zijn.

Hoekbank Dance mag met recht een goedkope hoekbank worden genoemd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de bank. Hoekbank Dance is verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende kleuren en materialen. Deze hoekbank kan worden uitgevoerd in mooie luxe PU-leders, maar daarnaast ook in vele stoffen waaronder luxe materialen zoals katoen en linnen.

PU-Leder is een kunstleder met polyurethaan coating. Het materiaal hoeft niet met ledervet behandeld te worden en is makkelijk afneembaar.

AFMETINGEN & VANAF PRIJZEN

  • Hoekbank Dance 269 x 156 cm: vanaf € 749,-
  • Hocker Dance 93 x 60 cm: vanaf € 199,-

Materiaal: Verstevigde houten romp met dragende delen van beukenhout. Stalen nosag veren waarop een dikke zitting van polyeter schuim is geplaatst en afgewerkt in een stof naar keuze. (meer dan 100 verschillende kleuren in div prijsklassen)

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Hoekbank Dance Pu-Leder

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Vlekken bescherming

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellenhoekbanken en leefhoeken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

U kunt kiezen uit de volgende stofimpregnanten:

  • Stofimpregnant zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
  • Stofimpregnant met 3 jaar vlekvrij garantie: € 29,00 per zitplaats
  • Stofimpregnant met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

 

Wilt u meer weten over vlekken bescherming? Klik dan hier voor stoffen meubels: stofimpregnanten.

De volgende links vindt u alle informatie over meubelstoffen en leer soorten voor uw bank: meubelstoffen en leer soorten 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hoekbank Dance PU-Leder”