Hoekbank Prado Duo Colour

 895,00

Quick Overview

Hoekbank Prado Duo Colour is apart en uniek. Met meer dan 250 verschillende stoffen en kleuren creëert u zelf uw DUO Colour bank.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. U heeft dan de keuze uit zeer veel verschillende kleuren en materialen in diverse prijsklassen. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank Prado Duo Colour (249 cm) in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Prado Duo Colour

De hoekbank Prado Duo Colour is uniek door zijn combinatie van stof en PU-leder, dit tesamen met een uitstekend zitcomfort maakt deze bank een topper waar je veel plezier aan zult beleven.

Hoekbank Prado DUO Colour biedt zijn unieke design ook nog een heerlijke ligplaats, de Divan (liggedeelte). Hierdoor is het mogelijk om lekker alleen of met zijn tweeën op de bank te kunnen loungen.

Naast de hoekbank Prado is deze ook verkrijgbaar in diverse andere opstellingen. U kunt uw ideale bank samenstellen door middel van het koppelen van diverse elementen. Na het samenstellen van uw bank, kunt u de keuze maken uit een groot aantal stof- of ledersoorten en kleuren.

De zitkussens zijn gevuld het een hoogwaardig HQ foam en bieden een goed zitcomfort. De goed gevulde rugkussens zorgen er voor dat u ook comfortabel in een actieve houding kunt plaats nemen.

Afmetingen

  • Prado  249 x 168 cm: vanaf € 895,-
  • Prado  319 x 168 cm: vanaf € 1045,-

Hocker:

  • Prado hocker  70 x 70 cm: vanaf € 209,00
  • Prado hocker 127 x 75 cm: vanaf € 279,00

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Hoekbank Prado Duo Colour

Extra informatie

Zitdiepte

62 cm

Zithoogte

42 cm

Hoogte armleuning

59 cm

Hoogte rug

74 cm

Zitcomfort

Zacht – Midden hard