Hoekbank Wing M met Terminal

Vanaf 945

Quick Overview

De hoekbank Wing M met Terminal is een fijne bank door de comfortabele zitting en zijn mooie vormgeving.

De getoonde vanaf prijs is voor Wing M met Terminal in stofcategorie 1. Deze bank kan alleen online besteld worden zoals weergegeven op getoonde afbeelding (deze prijs kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof categorie). Voor andere stofkleuren of specifieke wensen kunt u contact opnemen of langs komen in onze showroom.

De getoonde leefhoek Wing is uitgevoerd in de stof Link 169 (categorie 1); verkrijgbaar vanaf € 995,-

Kies hier uw opties:
Clear selection

Hoekbank Wing M met Terminal

De hoekbank Wing M met terminal heeft een fijne zitting en rustieke vormgeving.

De Wing staat in een 2-zits met een Divan. U kunt alle banken zelf samenstellen naar eigen wens. Uiteraard is dat ook mogelijk bij de Wing M. U kunt puzzelen met verschillende elementen en zo uw ideale hoekbank creëren.

De Wing XXL staat uitgevoerd in een 2-zits met een terminal 257 x 236 cm. Uiteraard is de Wing ook zelf samen te stellen. Dit kan met behulp van verschillende elementen. Met deze mogelijkheid kunt u uw eigen leefhoek creëren. Naast het puzzelen met elementen kunt u kiezen uit verschillende stofsoorten om uw hoekbank te stofferen.

De Wing XXL heeft een prettig zitcomfort door de stalen nosag veren waarop een dikke zitting van polyether schuim is geplaatst en afgewerkt in een stof naar keuze.

De hoekbank Wing met ternimal is leverbaar in verschillende maten, M, L, XL, XXL

Afmetingen

  • Wing M 257 x 236 cm: vanaf € 945,-
  • Wing L 279 x 258 cm: vanaf € 995,-
  • Wing XL 297 x 276 cm: vanaf € 1095,-
  • Wing XXL 319 x 298 cm: vanaf € 1195,-

Bij deze hoekbank Wing zijn ook verschillende maten hockers verkrijgbaar:

  • 70 x 70 cm: vanaf € 199,-
  • 70 x 90 cm: vanaf € 219,-
  • 90 x 90 cm: vanaf € 229,-

Opties

Op de afbeelding is een Arm met verstelbare functie afgebeeld. Wil u een Arm H met functie? Dan heeft dit een meerprijs van €50,-.

De Hoekbank Wing kunt u als linkse of als rechtse opstelling bestellen. Op de afbeelding staat hij in een rechtse opstelling afgebeeld, dus wanneer u voor de bank staat is de hoek rechts. Wilt u hem andersom dat kan, vul dan links in bij de opties.

Extra informatie

Getoonde uitvoering

Arm 2 zits + hoek + Terminal 70 (trapeze hoek mogelijk)

Getoonde kleur

Link 169

Vulling

Nosag / Polyether

Zitcomfort

Midden hard

Zitkussens

Vast

Rugkussens

Los

Hoogte rug

80 cm

Zitdiepte

60 cm

Zithoogte

44 cm

Hoogte armleuning

60 cm

Afmetingen

M, L, XL, XXL

Opstelling

Links, Rechts

Opties

Hocker 70 x 70 cm vanaf €199,-, Hocker 70 x 90 cm vanaf €209,-, Hocker 90 x 90 cm vanaf €219

Arm

Zonder functie, Met functie € 50,-

Type poten

Hout, Metaal + €100, Chroom + €100

Hocker

Zonder hocker, Hocker 70 x 70 cm vanaf €209,-, Hocker 70 x 90 cm vanaf €219,-, Hocker 90 x 90 cm vanaf €229

Vlekken bescherming

Geen vlekken bescherming, Vlekken bescherming zonder garantie, Met 3 jaar garantie, Met 5 jaar garantie

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Vlekken bescherming

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellenhoekbanken en leefhoeken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

U kunt kiezen uit de volgende stofimpregnanten:

  • Stofimpregnant zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
  • Stofimpregnant met 3 jaar vlekvrij garantie: € 29,00 per zitplaats
  • Stofimpregnant met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

 

Wilt u meer weten over vlekken bescherming? Klik dan hier voor stoffen meubels: stofimpregnanten.

De volgende links vindt u alle informatie over meubelstoffen en leer soorten voor uw bank: meubelstoffen en leer soorten 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hoekbank Wing M met Terminal”