Leefhoek More XXL

Vanaf 2035.00

Quick Overview

Hoekbank More in U-opstelling. De ideale bank voor het gehele gezin. Met zijn stoere uiterlijk en fantastische zitcomfort een genot in iedere huiskamer.

*Deze bank kan helaas nog niet online besteld worden. Neem contact op met een van onze adviseurs of bezoek onze showroom om hem te bestellen in de gewenste kleur en opstelling. U heeft de keuze uit meer dan 200 verschillende kleuren in diverse prijsklassen. De getoonde vanaf prijs is voor de hoekbank More XXL in stof categorie 1. De prijs van de bank op de getoonde afbeelding kan duurder uitvallen dan de vanaf prijs doordat de bank uitgevoerd kan zijn in een hogere stof/leder categorie.

Kies hier uw opties:
Clear selection
Of Bekijk in onze showroom

HOEKBANK MORE IN U-OPSTELLING XXL

De hoekbank More XXL is een prachtig vormgegeven bank met een uitmuntend zitcomfort. En het leuke aan deze bank, de gehele familie kan plaats nemen want ik zijn ruime U-opstelling biedt deze bank tenminste plaats aan 6 personen.

De More XXL mag met recht een grote U-opstelling genoemd worden. De hoekbank More biedt niet alleen veel zitplaatsen maar heeft daarbij ook nog een Divan (liggedeelte) waardoor het ook mogelijk is heerlijk op te bank te kunnen loungen.

Naast de U-opstelling is de More ook verkrijgbaar in andere opstellingen. U kunt uw ideale bank samenstellen door middel van het koppelen van diverse elementen. Na het samenstellen van uw bank, kunt u de keuze maken uit een groot aantal stofsoorten en kleuren.

De zitkussens zijn gevuld het een hoogwaardig koudschuim en bieden een goed zitcomfort. De grote goed gevulde rugkussens zorgen er voor dat u ook comfortabel in een actieve houding kunt plaats nemen.

Afmetingen

  • More XL 342 x 264 cm: vanaf € 1859,-
  • More XXL 377 x 299 cm: vanaf € 2035,-

Hocker:

  • 92 x 72 cm: vanaf € 179,-

Meubilex biedt u een uitgebreide collectie met speciaal geselecteerde meubelen welke sfeer in uw huis zullen brengen. Er is altijd een ruime keus aan bankstellen, hoekbanken, fauteuils, eettafels en andere meubelen in diverse stijlen, kleuren en voor ieder budget. Voor persoonlijk advies bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom.

Leefhoek More XXL

 

Extra informatie

Opstelling

Links, Rechts