Leefhoek Cave XXL

Vanaf:  1.449,00

Quick Overview

De leefhoek Cave XXL doet zijn naam eer aan. Dit is de grootste uitvoering van de Cave collectie. Deze uitvoering maakt uw interieur compleet.

De getoonde hoekbank Cave XXL is uitgevoerd in PU-Leder Sixty Elephant (categorie 2)

Deze bank kan alleen online besteld worden zoals weergegeven op getoonde afbeelding. Voor andere stofkleuren of wensen kunt u of contact opnemen of langs komen in onze showroom

Kies hier je opties:
Clear selection

Leefhoek Cave XXL

De leefhoek Cave XXL maakt uw interieur compleet. De XXL uitvoering is de grootste opstelling van de Cave collectie. Door zijn moderne en massale uitstraling is de Cave XXL een aangename leefhoek in uw leefomgeving.

De uitvoering zoals op de foto afgebeeld staat in een U-opstelling met een Divan aan de rechterkant (260 x 322 x 164 cm). Uiteraard is de Cave XXL is andere uitvoeringen leverbaar. Zo kunt u uw eigen bank samenstelling met behulp van diverse elementen. Daar bovenop komt dat u uit verschillende stoffen/PU-lederen en kleuren kunt kiezen om zo uw bankwens te vervullen.

De zitting is gevuld met Polyether foam en is geplaatst op nosag veren. Deze combinatie geeft de Cave XXL een ultiem zitcomfort. Echter blijven door deze samenstelling de kussens een mooie vormgeving houden.

Hoekbank Cave XXL is in verschillende opties verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit de maten S, M, L, XL en XXL.

Afmetingen

Cave in een leefhoek / u-opstelling:

  • Cave XL 276 x 214 cm: vanaf € 1149,-
  • Cave XXL 322 x 260 cm: vanaf € 1299,-

Daarnaast is de Cave ook verkrijgbaar in lounge opstellingen:

Leefhoek

Extra informatie

Getoonde uitvoering

Arm links, 2,5 zits, hoek, 2,5 zits met divan

Getoonde kleur

Sixty Elephant 740

Materiaal

Pu-leder

Vulling

Nosag polyether

Type Poot

Hout, Zwart

Zitcomfort

Midden/Hard – Hard

Zitkussens

Vast

Rugkussens

Vast

Hoogte rug

79 cm

Zitdiepte

52 cm

Zithoogte

44 cm

Hoogte armleuning

62 cm

Opstelling

Links, Rechts

Opties

Met Hocker (77 x 77 cm) vanaf €169

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Vlekken bescherming

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellenhoekbanken en leefhoeken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

U kunt kiezen uit de volgende stofimpregnanten:

  • Stofimpregnant zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
  • Stofimpregnant met 3 jaar vlekvrij garantie: € 29,00 per zitplaats
  • Stofimpregnant met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

Wilt u meer weten over vlekken bescherming? Klik dan hier voor stoffen meubels: stofimpregnanten.

De volgende links vindt u alle informatie over meubelstoffen en leer soorten voor uw bank: meubelstoffen en leer soorten 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Leefhoek Cave XXL”