Huis make-over: waar te beginnen?

Make Over Blog

Er is niets fijner dan wonen in een huis waar je je echt thuis voelt. Je interieur is daarom van groot belang, maar wat als je na een tijdje toe bent aan vernieuwing? Inderdaad, een make-over! Maar waar begin je? Dat lees je in onze nieuwste blog!  

Maak een moodboard

Weet je nog niet zo goed wat jouw stijl is? Dan kan een moodboard je aardig op weg helpen. Houd jij bijvoorbeeld van een mooie landelijke bank, maar vind  je een industriële lamp ook leuk? Dan is er natuurlijk een leuke manier om deze twee stijlen met elkaar te combineren! Het is belangrijk dat je een geheel maakt van je interieur. En een moodboard helpt je hierbij. Maar wat is een moodboard? Een moodboard is een verzameling van plaatjes die je leuk vindt vanwege de kleur, het meubelstuk of de sfeer. Bij het maken van een moodboard krijg je een goed beeld van jouw stijl. Nu kun je gaan bedenken hoe dit wilt afstylen en hoe je het beste verschillende items met elkaar kunt combineren! Op onze website zie je veel sfeerimpressies die je hierbij kunnen helpen.

Bank Blog

SHOP HIER >

Theatre Staande Lamp

SHOP HIER >

Glasschilderij Flower Art Lady 3

SHOP HIER >

Nieuwe look

Ben je je interieur beu, maar wil je geen grote nieuwe meubels aanschaffen? Dat is ook helemaal niet nodig! Met kleine veranderingen in je woning kun je al een hele andere look voor je interieur creëren. Door bijvoorbeeld je vloerkleed, salontafel en tafellamp te vervangen, steek je jouw woning in een nieuw jasje! Daarnaast kun je je grotere meubelen eens van plaats veranderen. Zet je bank in de andere hoek en verschuif je kast naar een andere kamer. Ook dit geeft een grote verandering! P.S. een likje verf over de muur en je woning ziet er direct anders uit.

Vloerkleed jute rond 2

SHOP HIER >

Silas Tv Meubel Blacknight

SHOP HIER >

Dome tafellamp 2

SHOP HIER >

Finishing touch

De laatste stap zijn de accessoires, hiermee maak je je woning helemaal af! Als alle grotere meubels een nieuw plekje hebben gekregen kun je beginnen met de finishing touch. Geef een persoonlijke draai aan jouw woonkamer met de accessoires die jij mooi vindt, alles mag! Zo kun je een mooi wandkleed ophangen, de vensterbank decoreren met wat stijlvolle vazen en je zithoek helemaal afmaken met een nieuwe tafellamp of een set droogbloemen.

Wandkleed Chewing Cum

SHOP HIER >

Lava Vaas

SHOP HIER >

By boo meubilex

SHOP HIER >

Ben jij dus je inrichting beu? Dan weet je nu wat er te doen staat, een make-over! Een paar kleine aanpassingen en je zal blij verast zijn. Zo simpel kan het zijn! Ga direct naar onze webshop om de leukste items alvast te bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *