In the spotlight: leefhoek Cave

Spotlight Leefhoek Cave

Deze maand staat leefhoek Cave in the spotlight! Een combinatie van stoer, modern en gezellig. Leefhoek Cave is een echte familiebank. Wist je dat je deze gehele bank zelf samen kunt stellen door verschillende elementen aan elkaar te koppelen? Én dat je deze uit kan voeren in meer dan 700 verschillende stof-, en ledersoorten? Wil jij alles weten over leefhoek Cave? Lees dan gauw verder!

Leefhoek Cave is perfect voor een groot gezin of een ruime woonkamer. Met de U-vormige opstelling creëer je een warme en rustgevende sfeer in jouw huis. De leefhoek heeft ruime zitplaatsen en je hebt de mogelijkheid om met meerdere personen op de bank te liggen! Uiteraard kun je leefhoek Cave naar jouw wensen samenstellen. De bank is beschikbaar in veel verschillende kleuren en stoffen, maar een lederen bekleding is ook zeker mogelijk! Door te puzzelen met verschillende elementen en deze aan elkaar te koppelen creëer je de perfecte bank voor jouw woning.

 

STEL JE EIGEN BANK SAMEN 

Voor elk huis is er een perfecte bank te vinden. Heb jij een wat ruimere woonkamer? Dan kun je kijken naar een leefhoek, maar is jouw woonkamer wat kleiner? Dan is een 2-, of 3-zitsbank misschien beter? Vind jij onze Cave de mooiste bank? Dan is dat geen enkel probleem! Ook deze bank kun je geheel zelf samenstellen, waardoor je van een leefhoek een mooie hoekbank of zelfs een loveseat kunt maken! Ben je op zoek naar een bank met een linkse of rechtse opstelling? Een leren of stoffen bank? Bij ons is alles mogelijk! 

Voor nog meer informatie over leefhoek Cave kun je deze bekijken op onze website! Klik hier voor de juiste pagina. *Let op: de levertijd van een bank is ongeveer 8 tot 12 weken. 

 

MAAK JOUW LEEFHOEK AF

Om jouw leefhoek helemaal af te maken heb je ook een salontafel met accessoires nodig, leuke sierkussens en een gezellig plaid wat jouw woonkamer extra veel sfeer geeft. Met deze items kun je jouw huis omtoveren tot een gezellig paleis. Hieronder vind je onze favorieten, maar klik vooral en bekijk onze website met alle musthaves voor een gezellige woning! 

 

Salontafelset Setto brass sfeerfoto

SHOP HIER >

Lyo kussen sfeerfoto2

SHOP HIER >

Ajour plaid sfeerfoto2

SHOP HIER >

Ben jij benieuwd naar alles wat er mogelijk is met deze stoere hoekbank? Neem dan contact met ons op! Wij staan voor je klaar om je te voorzien van alle informatie en we helpen je graag om de juiste hoekbank samen te stellen. Wist je dat je tegenwoordig ook met ons kunt facetimen? Zo kun je de bank toch nog beter bekijken. Heb je hier interesse in? Laat het ons vooral weten en we maken graag een afspraak! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whoon Oisterwijk 1000px

Je vertrouwde meubelwebshop Meubilex heet voortaan Whoon!
Je kunt onze vernieuwde voorraad zien op www.whoon.com
of in onze prachtige showroom in Oisterwijk.
Tot snel!