Enig resultaat

Kasten

Meubilex heeft een continu wisselende collectie kasten. Voor ieder interieur is er wel een bijpassende kast te vinden. Een kast kan sfeer geven aan jouw huis maar functioneert ook als opbergruimte voor woonaccessoires en andere producten. Een mooie buffetkast voor het servies, een boekenkast met accessoires om de kamer aan te kleden of gewoon een bergkast om alle rommel in op te kunnen bergen. Er is voor iedere woonwens wel een mooie kast te vinden.

BERGKASTEN

Een bergkast is ideaal voor een rustig interieur. Een bergkast met grote vakken en stevige planken zorgt voor een rustiger effect in de ruimte. Ook kun je veel spullen achter de deuren opbergen waardoor het huis heel netjes oogt. Hierdoor is een bergkast dé perfecte oplossing voor hobbyisten, verzamelaars en gezinnen met kinderen. Hierdoor is alles snel opgeruimd.

VITRINEKASTEN

Hoef jij geen opgeruimde kamer, maar ben je juist op zoek naar een stoere eye-catcher in jouw interieur? Dan is een vitrinekast perfect voor jou! Met een vitrinekast kun je jouw woonkamer gemakkelijk leuk en gezellig maken door er mooi servies, trendy accessoires of prachtige foto’s in te etaleren.

BOEKENKASTEN

Een boekenkast is geschikt voor echte boekenverslinders, maar is ook leuk in een trendy interieur. Een boekenkast brengt namelijk ontzettend veel sfeer in huis. Zet er al jouw favoriete romans in en combineer deze met de leukste woonaccessoires. Doordat deze kasten veel open vlakken hebben, kun je blijven variëren met kleuren en trends van dat moment. Hierdoor kun je elke keer weer een nieuwe look creëren. Bij ons vind je boekenkasten in allerlei soorten, maten en kleuren!

DRESSOIRS

Een dressoir is een ideale oplossing voor als je niet veel plaats hebt in je woonkamer. Een hoge kast kan voor een benauwd gevoel zorgen terwijl een lage dressoir meer ruimte creëert in huis. Ook kun je een dressoir decoreren met mooie woonaccessoires als vazen, potten en kaarsen. Hang er vervolgens mooie wanddecoratie boven of een spiegel.

TV MEUBELS

Een tv meubel biedt ruimte voor je tv, maar ook voor andere media apparatuur. Naast dat een tv-meubel praktisch is (het wegwerken van snoeren etc), zorgt het ook voor sfeer in huis. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de tv op het meubel te plaatsen of de tv aan de muur te hangen en het meubel eronder te zetten. In het laatste geval kun je de tv meubel volledig stylen met leuke woonaccessoires!