Enig resultaat

BERGKASTEN

Een bergkast biedt veel verschillende mogelijkheden. Deze kast is een perfecte eye-catcher om al jouw spullen mooi in op te bergen. Verder is deze kast verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan volledig afgesloten kasten voor een opgeruimd huis, maar wij hebben ook open kasten of deels open kasten. Hierin kun je jouw meest favoriete accessoires decoreren. Een aantal van onze kasten kunnen ook gebruikt worden als tv-kasten. Denk hierbij aan de lage kasten of aan de deels open kasten. Ze je televisie in de kast en werk alle bedrading weg in de gesloten delen van de kast! Ben jij nieuwsgierig geworden naar al onze kasten? Bekijk hieronder dan een deel van onze gehele collectie!

BERGKAST HOUT

Een houten kast is het perfecte meubelstuk voor in iedere woning. Iedere houten kast is uniek. Dat komt omdat hout een heel bewerkelijk materiaal is. Denk aan onbewerkt hout, deze heeft een robuust uiterlijk waardoor de kast er stoer en doorleefd uitziet. In tegenstelling tot bewerkt hout. Hout kan namelijk ook bewerkt wordt met een laklaag. Dit ziet er gelijk een stuk moderner en strakker uit. Kies je voor dit soort hout? Dan creëer je gelijk meer rust in huis.

BERGKAST KOPEN

Kies je een bergkast in een neutrale kleur of juist in een donkere kleur? Wij hebben veel verschillende kasten in diverse kleuren. Denk aan een witte bergkast, een donkere kast of ga jij juist voor een opvallend kleurtje? In onze ruime collectie zijn er veel verschillende kasten die variëren qua materiaal en afwerking. Verder hebben wij een aantal kasten met een industriële look, maar ook een aantal kasten met een moderne look. Zo is er voor wat ieder wat wils in onze collectie!

Ben jij benieuwd naar onze gevarieerde collectie aan bergkasten? Kom dan langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier staan al ons stylistes klaar om samen met jou dé perfecte bergkast uit te zoeken. PS: iedere eerste zondag van de maand zijn wij extra geopend van 12:00 – 17:00 uur!

*Let op: niet al onze kasten zijn te bezichtigen in onze showroom, maar uiteraard kunnen wij deze allemaal speciaal voor jou bestellen!