VITRINEKASTEN

Een vitrinekast biedt echt ontzettend veel mogelijkheden. Deze kast is namelijk een fantastisch pronkstuk om bijvoorbeeld je mooiste servies in te bewaren, maar ook om al je trofeeën uit te stallen. Dit omdat vitrinekasten meestal van glas zijn. Hierin komen al jouw favoriete accessoires goed tot zijn recht. Verder hebben wij ook een aantal vitrinekasten waarbij een deel van de kast bedekt is. Hierin zit veel opbergruimte waardoor je al je spulletjes kwijt kunt, zonder dat iemand dit ziet. Wil jij nog een gaaf meubelstuk in jouw woonruimte? Bekijk hieronder dan onze leuke vitrinekasten. Onmisbaar in iedere woning!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

VITRINEKAST ZWART

Donkere vitrinekasten zijn ontzettend hip. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte vitrinekast die perfect passen in een industriële woonstijl. Industriële vitrinekasten zijn vaak gemaakt van het materiaal staal en metaal. Een metalen vitrinekast of een stalen vitrinekast is trendy en op talloze manieren te combineren met andere meubelen. Kortom, je kunt er alle kanten mee op. Maar natuurlijk kun je voor een antieke of houten vitrinekast ook bij ons terecht. Veel verschillende combinaties van materialen worden gebruikt bij onze vitrinekasten. Zo past er altijd wel een binnen jouw woonwensen en kun je altijd jouw droomkast bij ons vinden!

VITRINEKAST GLAS

Veel van onze vitrinekasten bestaan natuurlijk voor een groot gedeelte uit glas, waardoor je door de kast heen kunt kijken. Maar ook hierin zijn er meerdere variaties mogelijk. Sommige glazen vitrinekasten uit ons ruime assortiment zijn gemaakt van prachtig gerecycled teak- of eikenhout met een stoere uitstraling, maar wij hebben ook vitrinekasten met glas in combinatie met metaal of staal. Door de vele verschillende mogelijkheden kun je met onze meubels alle kanten op.

VITRINEKAST KOPEN

Wil jij een stijlvolle vitrinekast kopen, maar weet je nog niet in welke uitvoering het beste bij jou past? Kom dan langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk om al onze vitrinekasten te bekijken. Hier staan al onze stylistes voor jou klaar om je te voorzien van passend interieuradvies. Uiteraard kun je onze kasten ook online bestellen. Shop online en betaal achteraf via Afterpay!

*Let op: niet al onze kasten zijn te bezichtigen in onze showroom, maar uiteraard kunnen wij deze allemaal speciaal voor jou bestellen!