Kiezen tussen shutters en jaloezieën doe je zo!

jaloezieen meubilex

Ben jij op zoek naar raamdecoratie en weet je niet goed of je moet kiezen voor shutters of voor jaloezieën? Je ziet ze in alle hippe woningen terugkomen, de oogstrelende jaloezieën en prachtige shutters. Met deze raamdecoratie creëer je in een mum van tijd een luxe uitstraling én ze zijn nog super praktisch ook. Je bepaalt zelf de lichtinval en privacy. Bovendien hebben ze een isolerende werking en zijn ze makkelijk schoon te houden. Maar wat is nu precies het verschil tussen shutters en jaloezieën? Wij leggen het voor je uit!

benc horizontale jaloezie lila
benc horizontale jaloezieen wit ronde tafel scaled
luxafles horizontale jaloezie hout blauw

VOORDELEN JALOEZIEËN

Jaloezieën zorgen voor een zee aan licht in huis. Ze zijn strak en tijdloos. Horizontale jaloezieën bieden een optimale regeling van licht en privacy. Daardoor passen deze letterlijk in elk type interieur. Eventueel kun je jaloezieën combineren met gordijnen voor een warm gevoel in huis.

Één groot voordeel is dat jaloezieën voor elk raamtype geschikt zijn, omdat ze altijd op maat worden gemaakt. Hierdoor zijn jaloezieën altijd een top idee. Verder hebben jaloezieën diverse bedieningsmogelijkheden. Denk hierbij van bediening met de hand, met een koord of met LiteRise. Tot slot zijn jaloezieën verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en texturen. Ze kunnen namelijk vrijwel in elke kleur worden gemaakt. Bij ons kun je ook terecht voor jaloezieën van hout, aluminium en stof. Daarnaast zijn er ook diverse texturen mogelijk. Genoeg keuze dus!

grote ramen
shutters badkamer
shutters 47
kleuren shutters

VOORDELEN SHUTTERS

Shutters zijn romantisch, verduisterend en sfeervol. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor de woonkamer en keuken, maar zijn ze ook zeker geschikt voor de slaapkamer. Shutters zijn dé houten raamdecoratie in luiken. Ze zijn strak en geven een romantisch en sfeervol tintje aan elke kamer. Ook zijn onze shutters geproduceerd van FSC gecertificeerd hout. Hierdoor wordt er rekening gehouden met sociale, ecologische en economische belangen.

Één groot voordeel van shutters is dat ze in allerlei vormen gemaakt kunnen worden. Hierdoor is het ook mogelijk om bijzondere ‘schuine’ raamvormen te voorzien van shutters. Schuifrailsystemen zorgen ervoor dat shutters ideaal toegepast kunnen worden op grote raampartijen of bij deuren. Verder zijn shutters vochtbestendig en isolerend. Hierdoor kun je ze zelfs in de badkamer toepassen. Heerlijk baden in luxe!

SPECIFICATIES JALOEZIEËN

– Verkrijgbaar in hout, aluminium en kunststof
– Diverse lamelbreedtes mogelijk
– Keuze in ladderband
– Privacy lamellen
– Megaview mogelijk

SPECIFICATIES SHUTTERS

– Houten, stevige lamellen
– Op maat gemaakt
– In allerlei vormen te verkrijgen
– Diverse kleuren shutters

Heeft dit artikel je geholpen met de keuze tussen shutters en jaloezieën of ben je er nog niet helemaal over uit? Bezoek dan onze 4500 M2 showroom waar we je van advies kunnen voorzien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *