Meubilex verhuist in 2016

Meubilex verhuist naar de Meubelfabriek Oisterwijk

Meubilex verhuist in 2016 naar nieuwe locatie

Het duurt nog even, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. Afgelopen week is de knoop definitief doorgehakt, Meubilex gaat verhuizen.

We hebben in de afgelopen maanden al vaak moeten concluderen dat de huidige winkel in Haaren echt te klein aan het worden is. Omdat we in het 6 jarig bestaan van Meubilex constant zijn gegroeid en onze plannen steeds snel zijn ingehaald door de praktijk is naar een locatie gezocht waar Meubilex echt goed tot zijn recht komt. De nieuwe winkel moet ruimte bieden voor groei op korte termijn, maar moet ook op de lange termijn toereikend zijn.

Er waren een aantal opties die bekeken zijn, waaronder een grootschalige verbouwing van de huidige winkel. Nadat elk plan grondig werd bestudeerd werd steeds weer “het gevoel” bevestigd. Bij iedereen die bij de verhuisplannen betrokken was is vanaf dag één een voorliefde geweest voor de voormalige Meubelfabriek Oisterwijk.

Meubelfabriek Oisterwijk

De winkeloppervlakte verviervoudigd ongeveer dus de bankstellen en hoekbanken waarin Meubilex gespecialiseerd is zullen veel beter tot hun recht komen en mooier gepresenteerd worden. Daarnaast zijn er voldoende meters om aanzienlijk te groeien in het assortiment met andere meubels zoals bijvoorbeeld kasten, tafels, stoelen enz. Ook zal de collectie woonaccessoires sterk gaan groeien en worden populaire merken aan het assortiment toegevoegd zoals bijvoorbeeld VTwonen en Coming Lifestyle.

Geheel in traditie met de winkel van het voormalige Meubelfabriek Oisterwijk aan de Heusdensebaan te Oisterwijk zal er ook ruimschoots aandacht zijn voor zwaar en massief eikenhout. Meubilex beschikt inmiddels over een grote eigentijdse collectie eiken tafels en aanverwante meubelen waarmee een link wordt gelegd met het grote Meubelfabriek Oisterwijk van weleer.

Bent u nieuwsgierig naar de voortgang van de aanstaande verbouwing en verhuizing? Hou dan deze site of onze Facebook pagina goed in de gaten. Heeft u vragen, aarzel dan niet om ons even te bellen of mailen. Uiteraard bent u de komende maanden ook nog van harte welkom in onze huidige winkel aan de Kerkstraat 18 in Haaren (NB).

Meubilex op FacebookMeubilex in het Brabants Dagblad

Meubilex in het nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *