Nieuwe shop-in-shop van By-Boo

By boo new

Heb je onze allernieuwste shop-in-shop al gezien? Onlangs zijn de dames van By-Boo op bezoek geweest om samen met onze interieurstylisten een compleet nieuwe shop-in-shop te plaatsen met de allernieuwste collectie. En wat zijn we trots op het eindresultaat want het ziet er heel erg mooi uit.

Nieuwsgierig? Hieronder zie je een sneak preview van de By-Boo shop-in-shop. Uiteraard ben je van harte welkom om de shop-in-shop en alle artikelen van het hippe merk in onze winkel in Oisterwijk te komen bekijken.

By boo3
By boo6
By boo4
By boo
By boo2
By boo5

By-Boo
Het hippe lifestyle merk By-Boo maakt sinds 2013 al menig interieur compleet. Ze zijn de specialisten op het gebied van woonaccessoires en interieur musthaves. De collectie is uitgebreid met kleinmeubelen als moderne stoelen, kleine bijzettafels  en salontafeltjes. By-Boo speelt ieder seizoen weer in op de huidige woontrends waar ze hun eigen draai aan geven. In de verrassende collectie vind je onder andere warme vloerkleden, stoere lampen, kleurrijke kussens en talloze leuke woonaccessoires. Geschikt voor ieder interieur!

Kom vooral langs in onze winkel om de collectie te bekijken. Een groot deel van de gehele By-Boo collectie vind je hier. Wil je een product in een andere kleur of andere stof? Geen probleem; we kunnen alle artikelen altijd bestellen. Maak je interieur klaar voor het nieuwe seizoen met de hippe musthaves van By-Boo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whoon Oisterwijk 1000px

Je vertrouwde meubelwebshop Meubilex heet voortaan Whoon!
Je kunt onze vernieuwde voorraad zien op www.whoon.com
of in onze prachtige showroom in Oisterwijk.
Tot snel!